2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب این جزو وظایفشه. اینکار رو نکنه که مادر شوهر حساب نمیشه😁

🤣🤣🤣🤣اییییی حقوقم میدن بهشون دعوای زن و شوهر براشون عین شاباش میمونه بعد دیدی وقتی زن و شوهر دعوا میکنن مادره سعی می‌کنه خودشو به پسرش نزدیک کنه غذاشو میده لباسشو میده 🤣🤣🤣🤣

تا دلت بخواد هست بی تفاوتی انگار هیچی نشنیدی برات مهم نباشه از یک گوش بشنو از ی گوش بیرون کن واسه آر ...

قراره یه جا باشیم 

خب چقد بنظرت؟

این همه تیکه انداختن و بی احترامی 

ادم چقد نادیده. بگیره

قراره یه جا باشیم خب چقد بنظرت؟این همه تیکه انداختن و بی احترامی ادم چقد نادیده. بگیره

من جات باشم اصلا اهمیت نمیدم بزا بگن وقتی سگ گازت میگیره توام گازش میگیری ن اینارو ول کن بزن به حساب شخصیتشون 

من جات باشم اصلا اهمیت نمیدم بزا بگن وقتی سگ گازت میگیره توام گازش میگیری ن اینارو ول کن بزن به حساب ...

خداشاهده خستم کردن دیگه توان ندارم

همش با نامزدم بحثم میشه مدام دعوا 

خداشاهده خستم کردن دیگه توان ندارمهمش با نامزدم بحثم میشه مدام دعوا

چرا با نامزدت دعوا می‌کنی مادرشوعرا دقیقا همینو می‌خوان که دعوا کنین اتفاقا تو بیشتر با نامزدت خوب باش با سیاست رفتار کن فقط احترام سن مادرشوهر نگهدار 

به من میگه بی عقل بنظرت این چ مادر شوهریه

مادرشوهر منم تیکه میندازه میگ تحصیل کرده‌ها عقل ندارن اصلا برام مهم نیست اونی که عقل ندارع هر چی ب دهنش میاد میگه اما یک عاقل هر چی رو‌ نمیگه اهمیت نده من بعضی وقتا میگم اگه عقل اینیع که شما دارین همون بهتر ک من نداشته باشم😅

به من میگه بی عقل بنظرت این چ مادر شوهریه

ببین....اصلا به شوهرت گله مادرشو نکن. اینجوری فقط تایمی که باهم هستین وباید به خوشی بگذره دعوا دارین. 

اولا که یاد بگیر وقتی که با مادرشوهرتی خودتو کنترل کنی و خودتو آمده شنیدن هر جور نیش وکنایه نگه دار.ولی به هیچ جات نباشه.😬 یه لبخند عاقل اندر سفیه بزن واگه یه جواب مودبانه کوتاه تو استین داشتی همونجا با خنده تحویل بده که تودلت نمونه.وتماااام. 😁.دیگه بهش فکر نکن ،خودخوری نکن.

دیگه به همسرت هم چیزی نگو. خودت همونجا که بهت حرفی میزنن جواب بده.ولی مودبانه وبا شوخی.  در کل باید تمرین خویشتن داری کنی تا یاد بگیری. 

موفق باشید