2777
2789
عنوان

رشته مامایی به درد میخوره

94 بازدید | 7 پست

گیرم که رشته مامایی به درد نخورترین رشته تو ایران و دنیا باشه گیرم که هرکی میخونه بدبخته و از روی بیکاری اومده این رشته گیرم که اصلا بازار کاری نداره و کاملا اشباع شده ولی شماها حق ندارین ذوق یه کسی رو که با کلی درس خوندن و زحمت این رشته رو قبول شده کور کنید.من مامایی قبول شدم ولی اصلا نمیخوام مطب بزنم که یه عده میگن تا متخصص زنان هست کسی پیش ماما نمیره من فقط میخوام محیط کارم بیمارستان باشه چرا این قدر یه عده ای از شما اینقدر حسود و بدجنسید .امیدوارم خدا جواب همه‌ی آدمای بدجنس رو بده.

بدجنس بی ادبب

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته پرستاری و معلمی هم قبلا طبق نظر بعضیا اه و پیفت بودند و الان همه ازشون تعریف میکنند. چرا اینقدر ...

والا همین الانم میگن پرستاری حمالیه

معلمی زندانه

همیشه یکی هست حرف مفت بزنه تو خودتو ناراحت نکن

بهترین کار بی توجهیه