2777
2789
عنوان

ليزر تو بابل يا امل

2468 بازدید | 8 پست

سلام عزيزان كسي رو ميشناسيد؟؟؟ايا خودتون انجام دادين پيسشش؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بابل دکتر مصحفی عالیه

اسم كلينيكشون رو نميدونيد؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیلینیک سعادت  واقعا عالیه اگه میخاین ادرسو شماره تلفن بدم‌

ممنون ميشم

‍ 📢❌مژده به مازندرانیهای عزیز❌📢

✅ اگر از انجام لیزر مو های زائد در مراکز مختلف خسته شده اید و ماه هاست که جواب نگرفته اید ؛توصیه ما به شما عزیزان اینه یه سر به #مرکز_زیبائی_سعادت بزنید و از نتایج آن شگفت زده شوید.

✔️ مشاوره رایگان

✔️ ۱۰۰درصد تضمینی

🔻 زیر نظر دکتر مهدی مصحفی🔻

❌حذف تضمینی موهای زائد ، درمان ضایعات پیگمانته ، درمان لک و ....❌

💯مدت زمان تخفيفات از  ۱۰ الی ۳۰ ارديبهشت ميباشد💯.

⭕️این فرصت ویژه را از دست ندهید⭕️

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⭕️لیزر موهای زائد با پیشرفته ترین دستگاه روز دنیا الکساندرایت 2017

#مرکز_زیبایی_سعادت

🚗بابل-حدفاصل آستانه و اوقاف. ساختمان مهدی.

📞لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمائید👇👇

📱 0911 1144 377

☎️ 011-32311848

@Saadatlaser

عزیزم از کانالش کپی کردم ایشالله راضی باشی پزشکش دکتر مصحفی متخصص پوسته واقعا عالی

مرسي عزيزم ممنون