2777
2789
عنوان

خیلی پولکیم😐

100 بازدید | 19 پست

بچها من قبلا پول برام مهم نبود تورابطه و ازدواج هم نه

الان پول شده یک ینی پول نداشته باشه بهش فک نمی کنم الان وارد رابطه نمیشم اصلاا فقط اشنایی برا ازدواج انتخابامم اونان ک پولی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بگم خوبه یا بدمن حودم اصلا پول برام مهم نبود چون تو خونمون هیچ‌وقت طمع نداری رو نچشیده بودم ...

چون خودم کار می کنم و میبینم با چص تومن نمیشه زندگی کرد چون اینجا میبینم ک بعضیا پنج تومنم ب زنشون نمیدن 

پارتنر پولدار داری ؟

گفتم ک پارتنر نمیخام چون پولدارش تا فقیرش ازت توقع دارم 

دنبال ازدواجم و معیار یکم شده پول ینی کارگر و کارمند عادی نباشه دست خودم نیست

منم پول همیشه برام مهم بوده

شما ازدواج کردین؟

من قبلا چهره و قد هیکل برام مهم بود الان میگم اونام نبودن نبودن ولی ن خیلی کوتاه با خیلی زشت !

ولی دوستم با یر۱۷۰ ک من کوتاذمیدونمش و زشت و بیپول ازدواج کرده داره زجر میکشه 

تاثیرش چطوری بوده تو زندگیت

چون با سختی بزرگ شدم و گذشته سختی داشتم همیشه پول اولویت بوده برام الان کیفیت زندگی خوبی دارم ولی همیشه ناراضی ام با خودم میگم میتونستم زندگی با رفاه بیشتری داشته باشم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

شما ازدواج کردین؟من قبلا چهره و قد هیکل برام مهم بود الان میگم اونام نبودن نبودن ولی ن خیلی کوتاه با ...

بله، برای من قد هیکل وقیافه مهم بود ولی پسری که دوست داشته باشه تمام تلاشش رو برات میکنه تا بهترینا رو برات بسازه تو ازدواج برام اخلاق از پول مهم تر بود

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹