2777
2789

یادمه چند سال پیش یه فروشگاه لباس کار می‌کردم دختره خودش وضع خانوادگی آنچنانی نداشت ولی خانواده دختره  برای سرپرست اون فروشگاه که آقا بود  غذا میوردن  الانم دوروز اومدم تو یه فروشگاه کار میکنم یه همکار خانم دارم دیرم دیروز ساندویچ گرفته بعد شیفت بعدمون یه آقا پسری هست  دیرم به اونم داد بعد گفتم شاید دوتا سفارش داده اومروز باز دیدم دختر غذا از خونه آورده پسر که اومد شیفتش رفت نشست  از قابلمه دختره خورده   خودشو دختره اونجا بگو و بخند میکردن بعد پسر  امروز حس کردم میخواست گرم بگیره بعد گفت برگه مصاحبت ن کجاست همین که برگه رو دید رفت تو قیافه چون من قیافم بی بی فیسه و اون پسره از من سه سالی کوچیکتره فک کنم تا متوجه سنم شد  بیخیال شد حتی خداحافظی ازش گرفتم جواب نداد ولی من میگم بعضی خانما چرا انقد به ابن آقایون رو میدن اخه مگه خودش خانواده نداره که تو غذا میدی حتی یادمه چند سال پیش یه جا کار می‌کردم  حتی یه میان وعده هم بهمون نمیدادن بعد پسر انتظار داشت من چیزی ببرم مغازه یا خیلی جا بعم میگفتن صبحانه بگیر بیار که من انجام نمی‌دادم  

کاملا بهت حق میدم منم مدتی اموزشگاه رانندگی میرم مربی سنی داره یه خانم جا افتاده س و متاهل خیر سرش همش با اقایون اونجا بگو بخند ب زور میره تو اتاقشون و همش پچ پچ و وای چقدر حرکات چیپ داره این مربی  فلانه والا هم اقایون متاهلن هم خانم ک مربی  نمیفهممش اصلا  بعد با ماها ک خانمیم تو قیافه س اینم برا اقایون میوه و اجیل اینا میاره !واقعا حالم از متاهلی بهم خورد

کاملا بهت حق میدم منم مدتی اموزشگاه رانندگی میرم مربی سنی داره یه خانم جا افتاده س و متاهل خیر سرش ه ...

زیادن والا به چند غاز حقوق که میدن انتظار دارن سفره هم براشون پهن کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادن والا به چند غاز حقوق که میدن انتظار دارن سفره هم براشون پهن کنیم

مربی من ک خودش کرم داره ن قیافه داره ن اخلاق سن ش دیگ ۵۰ ساله ب قول خودش نوه داره ولی انچنان واسه دو ریال پول خوار میکنه و کرم میریزه  برا مردا ک نگوو !

مربی من ک خودش کرم داره ن قیافه داره ن اخلاق سن ش دیگ ۵۰ ساله ب قول خودش نوه داره ولی انچنان واسه دو ...

والا مردا اصلن لیاقت اینم ندارن بهاشون گرم بگیری تهش فکر میکنن مورد داری یا هزارتا تیکه بهتدمیپرونن حتی اگه از دید رفاقت باهاشون ارتباط بگیری

والا مردا اصلن لیاقت اینم ندارن بهاشون گرم بگیری تهش فکر میکنن مورد داری یا هزارتا تیکه بهتدمیپرونن ...

من ک خودم نمیپسندم ولی شیطان واقعی درون این مربی دیدم اصلا کارایی میکنه ک برا من ک مجردم قفله !از حسادت از زیر اب زنی همکاراش از رفتار چندش و از همه چی !

من ک خودم نمیپسندم ولی شیطان واقعی درون این مربی دیدم اصلا کارایی میکنه ک برا من ک مجردم قفله !از حس ...

همه جا اینجوری هست من  دو روز اینجا میرم سرکار ولی بی دلیل از دختره بدم میومد حس میکردم مهربونیش  الکیه و بیشتر سیاست‌های و دقیقا متوجه شدم همینه