من راستش پیامش دادم خیلی بد برخورد کرد دیگه جواب نداد منم هیچی نگفتم دو روز بعدش خودش زنگ زد
الانم شوهرمه و داریم خانوادگی میریم گردش😁
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جان🥲 خوشبخت باشینمنم امروز با یه اکانت دیگه پیام دادم اونو هم بلاک کردولی من تنها کسی ک کنارش از ...
چون بابام زنگ زد بهش باهاش دعوا کرد کات کرد
۳ هفته اینا کات بودیم منم رفتم شهر دیگه خاله ام نمیذاشتجواب پیامش بدم یهو دوره ای برام افتاد رفتم تهران اونما پیامش دادم خیلییی بد جوابمو داد منم پیامو میخوندم گریه میکردم حالمم بد شد رفتم بیمارستان ولی بهش دیگه پیام ندادم دو روز بعد خودش زنگ زد گفت فکرام کردم من خودتو میخواستم بخاطر پدرت کنار کشیدم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕