2777
2789
عنوان

چیکار کردین اکستون برگشت

42 بازدید | 5 پست

ما همو دوست داشتیم واقعا در حالی ک فقط چندروز باهم بودیم اما دوبار سر ترسش از وابستگی کات کرد!

و اینکه داره میره سربازی همش می‌ترسه من ولش کنم بعدا هرچی میخوام بهش ثابت کنم نمیفهمه 😔

تیرماهیه ۲۱ سالمونه دوتامون

شما هنوز سنتون کمه

من راستش پیامش دادم خیلی بد برخورد کرد دیگه جواب نداد منم هیچی نگفتم دو روز بعدش خودش زنگ زد

الانم شوهرمه و داریم خانوادگی میریم گردش😁

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

شما هنوز سنتون کمهمن راستش پیامش دادم خیلی بد برخورد کرد دیگه جواب نداد منم هیچی نگفتم دو روز بعدش خ ...

ای جان🥲 خوشبخت باشین

منم امروز با یه اکانت دیگه پیام دادم اونو هم بلاک کرد

ولی من تنها کسی ک کنارش از ته دل خوشحال بودم اون بود🥺 اونم دوستم داشت

یکم بیشتر از رابطتون میگید ک چرا اول کات شد و چجوری برگشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان🥲 خوشبخت باشینمنم امروز با یه اکانت دیگه پیام دادم اونو هم بلاک کردولی من تنها کسی ک کنارش از ...

چون بابام زنگ زد بهش باهاش دعوا کرد کات کرد

۳ هفته اینا کات بودیم منم رفتم شهر دیگه خاله ام نمیذاشتجواب پیامش بدم یهو دوره ای برام افتاد رفتم تهران اونما پیامش دادم خیلییی بد جوابمو داد منم پیامو میخوندم گریه میکردم حالمم بد شد رفتم بیمارستان ولی بهش دیگه پیام ندادم دو روز بعد خودش زنگ زد گفت فکرام کردم من خودتو میخواستم بخاطر پدرت کنار کشیدم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چند سالتون بود

من ۲۷ اون۲۶

همین یه ماه پیش