2777
2789
عنوان

چقدر بده ی بچه انقدر تخس باشه ک همش

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست

هر وقت بچه دار شدی درک میکنی الان متوجه نمیشی اصلا و بهتره تو کار مادر و فرزند اصلا نظر ندی 

منم دیدگاهم قبلا همینطور بود چرا فلانی بچه اش اینجوره چرا اونجوره 

تا خودم بچه دار شدم و فهمیدم اونا فقط بچه ان نیاز به صبوری و آرامش و آموزش دارن 

البته بعضی کار پدر مادرها هم اشتباهه اونا رو توجیه نمیکنم اصلا منظور رفتارهای عادی و طبیعی بچه اس 

بچه نداری خودت؟

عزیزم ربطی نداره 

منم بچه دارم ولی هیچ وقت بی ادبی نمیکنه 

دیدم بچه هایی که زنگ میزنی قطع میکنن بعد مادر متوجه میشه 

و بازم هیچ چی نمیگه بهش 

مثلا کار واجب دارم بچه گوشی رو از مامانش میگیره قطع میکنه قبلشم میگه کم حرف بزن 

اینها واقعا بی ادبن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکتو یادگاری بزار وقتی بچه دار شدی بیا از اول بخونش

تجربه دیگران رو دیدن و تجربه کردن خطاست و حتی بچه هم نداشته باشم میدونم ساکت کردن بچه با گوشی ک هزار جور جذابیت داره براش قطعا ساده ترین کاریه ک ی مادر میتونه بکنه

این تاپیکتو یادگاری بزار وقتی بچه دار شدی بیا از اول بخونش

آدم اگه بخواد می تونه بچه اش رو درست تربیت کنه

یه جوری میگید که انگار بچه آدمیزاد نیست و غیر قابل تربیت

بچه ای که لوس باشه فقط اینجور کولی بازی در میاره

در این مورد بخصوص بچه ای که یه لحظه بدون گوشی نتونه سر بکنه مادر بی توجهی داره که برای آروم کردنش مدام گوشی دستش میده و این بچه هیچ راه دیگه برا سرگرم شدن نمیشناسه

هر وقت بچه دار شدی درک میکنی الان متوجه نمیشی اصلا و بهتره تو کار مادر و فرزند اصلا نظر ندی منم دیدگ ...

منم جمله ی تا تجربه نکردی رو درک نمیکنم نظر گرفتنمم برا اینه تجربه های مختلف ببینم شاید این نوع بچه از نظر من بی ادبه شاید یکی دیگه میگه نه اقتضای سنشه یا هرچه و بچه کسیو سرزنش نکردم 

عزیزم ربطی نداره منم بچه دارم ولی هیچ وقت بی ادبی نمیکنه دیدم بچه هایی که زنگ میزنی قطع میکنن بعد ما ...

اوهوم منم دوست داشتم همچین کامنتی ببینم ک کسی بوده که بچه اش با ادب تربیت کرده و شدنیه 

اوهوم منم دوست داشتم همچین کامنتی ببینم ک کسی بوده که بچه اش با ادب تربیت کرده و شدنیه

نمیگم بچه هام اشتباه نمیکنن ولی حداقلش وقتی اشتباه کردن بهشون یاد میدم به زبون خودشون

ولی بعضی پدرمادرها واقعا براشون مهم نیست 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمیگم بچه هام اشتباه نمیکنن ولی حداقلش وقتی اشتباه کردن بهشون یاد میدم به زبون خودشونولی بعضی پدرماد ...

بچه اند ربات که نیستند اما بچه نه ده ساله دیگه براش این حرکتا بی ادبیه از نظر من خودم یادم میاد پلی استیشن داشتیم و یکساعت بیشتر بازی نمی تونستیم بکنیم تازه اگه درس خوب نمی خوندیم تنبیه بازی نکردن ب مدت یکروز داشتیم یا یادم میاد گوشی هوشمند نداشتم تا دانشگاه گوشی معمولی داشتیم کارای سیتمیمون با کامپیوتر بود توخونه