2777
2789
عنوان

فکر کن یه پسره ازت خوشش میاد خب

226 بازدید | 31 پست

پیشنهاد هم بده و اینا ولی خیلی جدی نیاد جلو

بعد به دوستت بگه که خیلی دختر خوبیه ولی دلیل اینکه تا الان نزدیکش نشدم و اوکی نشدم باهاش اینه که فلانی چون تاحالا دوست پسر نداشته میترسم یسری کارا کنم بره رو مخش چون تاحالا دوست پسر نداشته درک نمیکنه

از این حرفا چه برداشتی میکنید؟؟ منظورش چی بوده

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

بهانه اورده و مسئولیت عشقش رو قبول نمیکنه

با پسر شل و ول تو رابطه عاطفی جدی نمیرم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهانه اورده و مسئولیت عشقش رو قبول نمیکنهبا پسر شل و ول تو رابطه عاطفی جدی نمیرم

اینم هست

ولی من واقعا داشتم به پیشنهادش فکر میکردم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

همون

چی همون؟

اینم هستولی من واقعا داشتم به پیشنهادش فکر میکردم

نه بنظر من عاشق نیست

دنبال بازی دادنه

میخواد بری دنبالش، پسره ی نفهم، انگار نه انگار که اونه که باید بیفته دنبال تو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اکه قصدش ازدواج باشه خوشحالم میشه که دوست پسرنداشتی

نه ازدواج که نبوده منم همچین چیزی رو نمیخوام ولی یه رابطه فابو اینا تو فکرم بود ولی اون همچین چیزیو نمیخواسته احتمالا.

چرت و پرت گفته بدرد نمیخوره این ادم

هعی

نه بنظر من عاشق نیستدنبال بازی دادنهمیخواد بری دنبالش، پسره ی نفهم، انگار نه انگار که اونه که باید ب ...

درسته

یعنی اینکه قرار نیست دوستیتون فقط به چت و تماس و کافه رستوران رفتن ختم بشه. انتظارات و تمایلات دیگه ...

عجیبه واقعا

من به رابطه فاب فکر میکردم