2777
2789

با توجه به تاپیک قبلم که توضیح دادم،میخوام برم دکتر برای آخرین بار ولی نمیدونم پیش دکتر داخلی برم یا پیش مغز و اعصاب؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان‌پزشک  برو

دارو آرامبخش می‌ده 

شما چون به خاطر رژیم املاح بدنتو از دست دادی دچار استرس و اضطراب شدی

اینا موجب میشه گوشت تن بریزه

شما چاره لاغری تو من میدونم

چون قبل عین شما شدم

غیر دارو با ۶ تا یکسال خوراکیهای خاص بخوری و کارای خاصی کنی تا  وزنت طبیعی بشه 

کلا حال روحی و جسمیت بهتر بشه 

۳۰ صفحه اول نایپیگم  با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید  خیلی کمکتونه 

با دکتر دارو تنها نتیجه  نمیگیری

من این راه رفتم 

روان‌پزشک برودارو آرامبخش می‌ده شما چون به خاطر رژیم املاح بدنتو از دست دادی دچار استرس و اضطراب شد ...

ممنونم عزیزم حتما میخونم

فقط من توی روستام و اینجا که روانپزشک نداره باید برم یه شهرستان دیگه اونجا پزشک مغزواعصاب داره 

نمیخوام به خانوادم بگم چون نمیزارن برم،اگه برم پیش مغز و اعصاب بنظرت قبول میکنه؟

ممنونم عزیزم حتما میخونمفقط من توی روستام و اینجا که روانپزشک نداره باید برم یه شهرستان دیگه اونجا پ ...

میتونی  آنلاین ویزیت بشی  بعد دا روخونه بری داروهاتو بگیری

نیازی نیست شهر بری

روانپزشکان  ویزیت  آنلاین دارن

شما کم خونی داری  با قرص تقویتی رفع نمیشه.  باید تغدیه طبیعی باشه 

خرما کشمش بادوم عسل کره محلی عصاره استخوان

آبگوشت  کباب روغن طبیعی  انجیر مغزها  سوپ گندم 

باید در تغدیه باشه  تا املاح بدن بیا بالا تا اضطراب رفع بشه و چاق بشی

بعدم کنارش هر روز نرمش  ح کات کششی  

روغن مالی بدن با روغن طبیعی

جمع شاد 

طبیعت