مستاجر اگ چند روز بیشتر از اتمام قرارداد تو خونه بمونه اونم با هماهنگی و اجازه خوده صاحب خونه
باید صاحب خونه کل مبلغ اجاررو ب اجاره جدید بگیره؟
ما قراردادی برای سال قبل امضا نزدیم ولی صاحب خونه برای خسارت پاشو تو یه کفش کرده ک من ب اجاره جدید ازتون یه برج رو میگیرم .حالا یه املاکی گفت اگ قراردادی امضا نزدین باید ب اجاره سال قبل ب تعداد روزایی ک موندین کم کنه ولی اون میگ نه .املاکی ک خودش این خونرو معرفی کرد میگ لجبازی میکنه نمیفهمه شما بگذرید سریع تر پولتون بگیرید وگرنه نمیده😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امثال صاحب خونه شما تو این دنیا یک چهار دیواری برای خودشون براشون کافیه که تو همون بپوسند و خیر و شرشون به کسی نرسه
خدا نباید مال دنیا به این گداصفت ها بده
چقدر از دستش حرص خوردم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ادمای بشدت نفهمی هستن ..روزای آخر برای اسباب کشی مادرم اومد اون کثافت مدیر ساختمون راشون نداد ک ما غریبه راه نمیدیم🤦♀️آخه هرچقد از نفهمی اینا بگم کم گفتم خیلی بد کردن حروم لقمن میترسم پول شارژو زیاد کم کنن ...اینام میره تو جیب خودشون چون ۱۴تا ساختمون از هر کدوم ۱۰۰ بگیره میشه ۱و۴۰۰ نظافتچی هم گف فقط ۱ تومن میگیرم اگ از ما دوتومن بگیرن هیچ ربطی دیگ ب نظافتچی نداره میره تو جیبشون ...خداشاهده ۱۶ میلیون از پول پیشمون کم کردن الکی الکی🤦♀️
ب قول خودش خودشو حاجی داره و تحصیل کردستتو ساختمون منو همسرمو و املاکیه بودیم یهو شروع کردم ب صحبت ک ...
زیاد دیدم از این جانماز آبکش های دو قرونی
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍