2777
2789
عنوان

بابام بهم پول داد گفت نگو کسی (داستان زندگیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 55 پست
فذاتشم اره واقعا کاش بابام سالم بود که غرورش نشکنه 😢

درسته غرور چیز با ارزشیه .ولی هستن کسایی که اصلا بچه ندارن.باز خداروشکر بچه دارن و یکیشون که شما باشی با شرف و غیرتت سربلندشون کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه دعاش پشتتونه تمومه عاقبت بخیر شدی رفت خوش به حالت. و خاک بر سر اون زنی که باعث میشه شوهرش این ...

اونوقت من سال اول ازدواجم یهو یه مریضی گرفتم خداشاهدبرام ازمایش تخصصی نوشته بودن دردمیکشیدم روزمادرنزدیک بود شوهرم گفت بزارپول کادوروزمادرموبخرم بدم ماه بعد نوبت توهست وهمونم شد خداروشکرمن چیزیم نبود ولی همون مادرشوهرسراینکه خدایهمون بچه نمیده هزارباراشکمودراورده وهیچی بهش نگفتم تاالان

گاهی انسانم آرزوست
میترسم اختلاف بشه درو همسایه چیزی بشنون ما خیلی ابرو برامون مهمه 🥲ولی بابام کینه کرده میگه نمیخوام ...

بزار بزنه به اسمت به کسی هم نگین مگه قراره هرکار میکنین در وهمسایه خبردار بشن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

چه پدربافهم وباشعوری داری انشالله خدا برات نگه داره بااون پول طلابخر بزارخونه روهم به نامت بزنه واسه ...

فدای سرت عزیزم مهم خدائه ک دید

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

اونوقت من سال اول ازدواجم یهو یه مریضی گرفتم خداشاهدبرام ازمایش تخصصی نوشته بودن دردمیکشیدم روزمادرن ...

ان شاءالله که خداوند این صبرت  را به بهترین شکل جواب بده و بهتون فرزند سالم و صالح بده