2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار در چه حالین

205 بازدید | 32 پست

چقدر از کاراتون مونده 

ما ک ناهار خوردیم ظرفا مونده

اتاق ترکیده باید تمیز کنم

برا شامم هیچ ایده ای ندارم شاید الویه گذاشتم 

شما در چه حالین از کاراتون بگین...

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمند.ولی پنجشنبه و جمعه تعطیله

صبح از ساعت هشت شروع به تمیز کاری خونه با کمک همسرم کردیم

بعدش ناهار درست کردیم.رفتیم خونه مامانم یک سر زدیم.برگشتیم ناهار خوردیم

ظرفارو همسرم شست

الآنم خونه تمیز و داریم استراحت میکنیم

نهار خوردیم ظرفا مونده شوهرم خابه بشورم بیدار میشه....بعدا پاشم بشورم حموم برم ب خودم برسم عصر با دوستام میخایم بریم کافه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کارامو کردم نهار آش رشته گذاشتم بچه ها خوردن مرغ گذاشتم یخش باز شه واسه شام الان دارم با بچه ها شرک ...

نوش جون

من گذاشتم هدا سردتر بشه آش بپزم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

منم از صبح جارو برقی .طی .گردگیری کردم .آشپزخونه رو سابیدم.ناهار هم کوکو سبزی پختم.الان ناهار خوردیم .طرفها مونده .اونها رو باید بشورم.بعدهزظهر برم حمام.پسرم و ببرم‌حمام .لباسها شسته بشه.باباسر پسرم‌بشینم مشقهاش و بنویسه .شامم نیمزو داریم .من اصلا شام درست نمیکنم حاضری میخوریم.