2777
2789

امروز روز تعطیله، روزی که اکثرمون چیت میکنیم.

روزی که شما تو هفته یا ماه در نظر می گیرید که یه حال اساسی به شکم مبارکتون بدین و چیزایی که در طول هفته حسرت خوردنشو کشیدین رو میل کنین 

ممکنه اینطور به نظر برسه که چیت کردن در درازمدت مشکلی نداره؛ چیت دو تا مشکل عمده داره:

۱. نامگذاری"روز تقلب/چیت"

۲. افزایش میزان کالری دریافتی در درازمدت

۱. اینکه ما غذاها رو تحت عناوین "خوب" و "بد" تقسیم بندی می کنیم باعث میشه نسبت به غذاهای ممنوعه حریص تر شیم و کل هفته به روز چیتمون فکر کنیم و وقتی اون روز میرسه در حد مرگ بخوریم 😐 بهتره به این نوع خوراکیا عنوان "خارج از برنامه" رو بدیم که اون حس ممنوعه بودنشون در ناخودآگاهمون از بین بره. 

۲. مشکل بعدی روز چیت اینه که شما در طول یک روز میزان زیادی قند و کربوهیدرات وارد بدنتون می کنید و بعد از روز تقلب برگشتن به برنامه رژیمتون خیلی سخت میشه چون بدنتون قندهای ساده و کربوهیدرات طلب می کنه  از طرفی میزان کالری دریافتیتون در دراز مدت افزایش پیدا می کنه و همین متعاقباً باعث افزایش وزن میشه 😯

پس چی کار کنیم؟ بهتره که اگه چیزی رو خیلی هوس کردیم ازش نگذریم ولی شرایطش خیلی مهمه:

1. هوس کردنه زیاد اتفاق نیفته (خودتونو در معرض فست فود و غذاهای پرکالری قرار ندید 😉)

2. از چیزی که هوس کردین لازم نیست زیاد بخورید، درحد یکی دو لقمه.

3. چیزی که هوس کردین رو خیلی آروم و با حوصله و تمرکز بخورین و از هر گازش لذت ببرید و آروم بجویدش، این کارا ممکنه خنده دار به نظر بیان اما واقعاً تأثیر داره تو کمتر خوردن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقته رژیم فست میگرفتم

حالا که میخوام به روال عادی برگردم نمیتونم، تا چیزی میخورم حالت تهوع بهم دست میده و اصلا میل به خوردن ندارم

دوس ندارم زیادی لاغر بشم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من خیلی وقته رژیم فست میگرفتمحالا که میخوام به روال عادی برگردم نمیتونم، تا چیزی میخورم حالت تهوع به ...

من خودم رژیم فست رو بیشتر از ۱۳ ساعت انجام ندادم و توصیه هم نمیکنم چون بعد از یه مدت اگه رهاش کنی بدنت نابود میشه و بدتر از قبل وزنت زیاد میشه 

شما هم چون معدت خیلی کوچیک شده این اتفاق برات افتاده حتی بعضی موارد بالا هم میارن معدشون پس میزنه

اشکال نداره😂 ولی زیاده روی نکن که کل زحمتت هدر بره

ممن دو ساله که تونستم وزنم رو ثابت نگه دارم بعضی روزا زیاده روی میکنم ولی همیشگی نیست 

در کل 2 هفته یکبار خودم رو وزن میکنم تا یک کیلو اضافه کنم فستینگ و کالری شماری رو شروع میکنم 

ممن دو ساله که تونستم وزنم رو ثابت نگه دارم بعضی روزا زیاده روی میکنم ولی همیشگی نیست در کل 2 هفته ی ...

اره عزیزم ثابت نگه داشتن وزن به مراتب راحت تر از کاهش وزنه

اره عزیزم ثابت نگه داشتن وزن به مراتب راحت تر از کاهش وزنه

دقیقا 

اتفاقا من استعداد چاقی هم ندارم ولی به مدت واقعا زیاده روی میکردم 

الان مثلا من بستنی هم میخورم ولی چاق نمیشم البته هر روز نه 

تابستونا هفته دو یا سه بار میخوردم اما هیچی اضافه نکردم 

رژیم درست نباید هیچ چیزی حذف که بشه که انسان اینقدر حریص منتظر آخر هفته باشه که پرخوری کنه 

چون آدم های که می‌خوان لاغر کنن باید بدونن تا آخر عمر همه چی میتونن بخورن ولی با کالری شماری 

یه سری چیزا هم مثل نوشابه یا قند زیاد که کلا ضرر داره رو باز دلبخواهی است آدم تو زندگیش استفاده کنه یانه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بستگی به فعالیت بدنی هم داره

اونم خیلی ندارم 

گفتم که من بخاطر زیاده روی چاق شدع بودم 

وگرنه شیرنی اونقدرا هم چاق کننده نیست 

مثلا یکی بخوری چیزی نمیشع اما مثلا 5 تا بخوری قطعا چاب میشی اونم نه تو یک روز 

من خیلی وقته رژیم فست میگرفتمحالا که میخوام به روال عادی برگردم نمیتونم، تا چیزی میخورم حالت تهوع به ...

به مرور زمان خوب میشی فعلا معده ات عادت کرده و کوچیک شده سعی نکن پرخوری کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
رژیم درست نباید هیچ چیزی حذف که بشه که انسان اینقدر حریص منتظر آخر هفته باشه که پرخوری کنه چون آدم ه ...

بله درسته این راجع به چیزایی مثل برنج و نان صدق میکنه که مصرف بشه اما در حد نرمال و کمتر ولی چیزایی مثل فست فود باید حذف بشه کالری زیادی داره و قند خون رو خیلی سریع بالا میبره و بدن عادت نمیکنه به سالم خوری