2777
2789
عنوان

امروز رفتم اتاق رئیسم بیاید

195 بازدید | 12 پست

من همونیم که همکارام زیرآبم زده بودند و تمام درددلها و غیبت هام به رئیس گفته بودند

امروز رفتم اتاق رئیس و ابراز ندامت کردم

و به رئیسم گفتم اگر فقط یکبار دیگه به گوشتون رسید من پشت کسی حرف زدم هر برخوردی لازم دیدید داشته باشید

البته اشکم درآمد که دست خودم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم حاج آقا آبروی من رفت که حرفام پخش کردنگفت نه شما همیشه آبرودارید

کارتون چیه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

سادگی و حمقتم بودهبه ظاهر آدما اعتماد کردم

به منم اعتماد نکن

سرتو بنداز برو سرتو بنداز بیا

فکر کردی حرف تو دلشون میموند و راز دارت میشدن نه جونم اونا هدفشون همینه نزدیک بشن بشینین به غیبت بعدم زیرابتو جوری بزنن که نفهمی از کجا خوردی که جا رو واسه خودشون باز کنن من صمیمیت تو محیط کاریو اصلا نمیپسندم هر جام برم واسه کار سرم تو لاک خودمه اینو از من بشنو اگه میخای تو زندگیت طرد نشی و موفق باشی از این چیزا دوری کن.

من به شخصه ادمای زندگیمو که غیبتمو میکردن تک به تک گذاشتم سینه افتاب 

به منم اعتماد نکن سرتو بنداز برو سرتو بنداز بیافکر کردی حرف تو دلشون میموند و راز دارت میشدن نه جونم ...

ممنون دوست عزیز

سفره دلم به دو نفر مثلا معتمد گفتم

وقتی فهمیدم چه بلایی سر آبروم آوردن کلا حذفشان کردم

خدا از سر گناهانم بگذره