2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنگ‌کمر بگیر از عطاری استفاده کن

تا چند وقت اصلا کار سنگین نکن

سقط بدتر از زایمانه و بدنت ب شدت نیاز به بازسازی دارع 

کله پاچه بخور 

آهن مصرف کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم خیلی سختههههه منم داشتم مردم و زنده شدم 

ما بهش میگیم کال کن مثل میوه ای که کال و نرسیده هست میخوای از درخت بکنی چقدررر سخته 

سقط هم همینقدر سخته 

میوه رسبده خودش میفته ولی نرسیده به سختی کنده میشه

دارو گرم مث زعفرون تخم شوید. بزرک هرچی تا میتونی بخور

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

اتفاقا تا میتونی پیاده روی طناب بزن ک بیفته دو سانت

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

عزیزم خیلی سختههههه منم داشتم مردم و زنده شدم ما بهش میگیم کال کن مثل میوه ای که کال و نرسیده هست می ...

خودشون مجبور به سقط بوده یا اتفاقی سقط شده ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم