2777
2789
عنوان

میگه ازم خسته شده

103 بازدید | 4 پست

من خیلی غر میزنم. خودمم خسته شده بودم ولی فک نمیکردم اونم بگه .راس میگه تنها چیزی ک میگم و از دهنم در میاد غره مثلا این در چرا بازه مقصرش تویی همش راجب این حرف میزنم ک خیانت میکنه و راجب دختر حرف میزنم که اره نگا نکنیا فلان نکنیا😑خیانت نمیکنه من هی حرفشو میزنم و خودمم خسته شدم حس میکنم علاقش کم شده میخوام از این ب بعد سنگ تموم بزارم براش غذا درست کنم محبت کنم غر نزنم ببینم هنوز اخلاقای بدشو داره؟ میخوام همه کار بکنم ببینم جنبشو داره؟ که اگ یروز اتفاقی افتاد حدقلش من همه تلاشمو کرده باشم اخه توی چتای قدیمیش دیدم ب رفیقش راجب عشق قبلیش گفته ک من دوسش ندارم خاطراتی ک داشتمو دوسدارم بعد ی نگا کردم ب خودم دیدم جز غر زدن کار دیگه ای نکردم

شماها میگید چیکار کنم براش؟

اخه من قبلا اینکارو با کسی ک عشق اولم بود کردم و پشیمونم الان ک چرا وقتی میتونستم خوب باشم بد بودم حدقل برای خودم عذاب وجدان درست نمیکردم گرچه ادما شاید لیافت نداشته باشن ولی حدقلش بعدش ب این نتیجه میرسن ک اون ادم چقد خوب بود چقد مهربون بود یا حتی دیگ خودم از کارام ناراحت نمیشدم میدونستم من عالی بودم برای اون ادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب الان دغدغه منم همینه شوهر منم دیشب از رفتارش معلوم بود ازم خسته شده از یه طرف بهش حق میدم ...

اول ببین مشکلتون چیه اگه میتونی کوتاه بیای یکم کوتاه بیا دعوا نکن نمیدونم شاید مدل اقایون با ما فرق میکنه اگه خوب باشیم و اروم باشیم سرشون غر نزنیم شاید اونطور ک ما بخوایم رفتار کنن

حدقلش من دیگ از خود عصبیو غرغروم خسته شدم