2777
2789
عنوان

شما چطور به بچه هاتون دارو

53 بازدید | 11 پست

میدید قبلا دهنشو باز میکرد میخوردالان اینقدر اذیت میکنه نصفشو از دهنش میریزه بیرون اصلا نمیفهمم چقدش رو خورد همشم مریضه یکروز خوش نداریم همش دکتر بیمارستان 

بگید چطور گولش بزنم دارو بهش بدم دوسالشه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

احساس میکنم بخاطر لجبازی نمیخوره یا ازدهنش میریزه بیرون چون قبلتر میخورد راحت 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی زمانی بود اصلااااا نمیخورد تب هم میکرد دیگه میریختم زیر زبونش زود دماغش میگرفتم ک قورت بدهاینجا ...

این اینقدر عق میزنه تا میاره بالا هرچی خورده یا دهنشو محکم میبنده جیغ داد گریه که نخوره الان تب داره بهش اومدم بدم ریخت بیرون یه مقدارش رو نمیدونم چقدرش رو خورد دیشب  دوشب پیش کلینینک کودکان بودیم تا اخر شب دیگه بریدم عذا هم تو این دوروز یا نمیخوره یا میاره بالا 

بکش تو سرنگ از کنار لپش بریز ته حلقش نمیتونه پس بزنه

با سرنگ فقط میدم جوری دهنشو میبنده دندوناشو فشار میده که نمیشه سنگ رو داخل دهنش برد سریع هم میریزه بیرون از دهنش 

طعم دار گرفتی؟

استامینوفن کوریزان دکترش داد