2777
2789
عنوان

خیانت مردان

265 بازدید | 19 پست

چرا مردها اینقدر وقیح شدن ؟ خیانت میکنن براشون هم مهم نیست بعدش چی میشه یکی از دوستام شوهرش ۵سال با دخترخاله ی خود دوستم بوده.الان دستشون رو شده .مرده هم افتاده ب غلط کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من چون خیلی از همجنسهای خودمونم به خودمون خیانت میکنن چه برسه به غیرهمجنس هامون.امیدی بهشون نیست.مثلا همین بنده خدا که دخترخالش بهش رحم نکرده و راحت خواسته زندگی اونو خراب کنه

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

همش بخاطر بی بند و باریه.. اون لحظه هایی ک آدم ها تو خلوتشون تنهان و سرشون توی این قوطی جادویی هست و به هرررر جایی سرک میکشن و مدام تحریک میشن و مدام در حال برنامه ریزی شدنن بعدم شروع به جستجو کردن بعد گفتگو کردن و بعد شیطنت ها.. مقایسه ها... تااااا جایی که جرات پیدا میکنن و براحتی خودشونو با بقیه share میکنن‌. مرد و زن نداره.. بالاخره اونی که چراغ سبز به یه مرد متاهل نشون میده که عباس آقای قصاب نیست!!!یک عدد خانوم محترمه! 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو