2777
2789
عنوان

چیزایی ک تا این ساعت میل کردم😐

340 بازدید | 32 پست

دوستان امروز تا این ساعت خیلی پرخوری کردم همیشه اینطوری نیستما پیش اومده تا این ساعت چیزی نخورده باشم و اما چیزایی که خوردم 😐

صبح یه نون پنیر چای زدم یکم بدش یه سیب و یه نارنگی زدم یکم بدش یه کاسه آش دوغ خوردم ( از ناهار دیروز مونده بود) یکم بدش یه پیاله تخمه بعدشم یه لیوان چای یکم بدش مرغ و برنج ( از شام دیشب مونده بود)  تهشم یه لقمه سبزی خوردن 😐 همه اینا با همراهی پسرم بوده البته پسرم تخمه و سبزی خوردن نخورد تازشم واسه شب لوبیا پلو دارم می‌زارم😐 البته اینم بگم مابینه همه اینها خیلیم کار خونه انجام دادم شماها چیا خوردید تا الان؟😐 خیلی برام مهمه😂

تجربه گُرگت میکنه :)

واقعا زیاد نیس عزیزم 

منم همینم ریزه خواری میکنم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

سلام صبح که بیدار شدم دو تا تخم مرغ آبپز خوردم با نون لواش 

و بعدش هم نصف موز و نصف سیب رو خوردم

ناهار هم یه بشقاب پر از ماکارونی 

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح یه تخم مرغ اب پز با نون لواشبا چای و یه بیسکوییتنهارم هنوز نخوردم

تو مثل منی 

وزنت چقدره 

من 55قد 170

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

والا خیلی خوب خوردی زیاد نخوردی ک 

من صبح نون پنیر خامه مربا خوردم 

بعدش ۲تا بستنی 

بعد نیم کیلو سبزی خوردن گذاشتم جلوم با ۲تا لواش خوردم 

بعدش ناهار املت داشتیم خوردم 

بعد ماکارانی برام آورد مادرم ی دیس اونو کامل خوردم 

بعدش ۳تا سیبو ی خیار خوردم 

الانم چاییو کیک جلومه

سلام صبح که بیدار شدم دو تا تخم مرغ آبپز خوردم با نون لواش و بعدش هم نصف موز و نصف سیب رو خوردمناهار ...

نوش جان کمتر از من نیستی😂

تجربه گُرگت میکنه :)
والا خیلی خوب خوردی زیاد نخوردی ک من صبح نون پنیر خامه مربا خوردم بعدش ۲تا بستنی بعد نیم کیلو سبزی خ ...

وای من تا شب اینقدر غذا نمی‌خورم

کاش اشتهای شما رو داشتم خیلی لاغرم