2777
2789

پسرم یکسال و نیمه اس یه دختر کلاس چهارمی فوق العاده لجباز هم دارم معلم امسالشون خیلی تکلیف و درس میده همش یکسره باید بگم بشین درس بخون بخون بنویس .... کوچیکمم اذیت میکنه 

بعد یه مهمون که میاد یا اصلا حرف اینکه قراره بیان خونم رو میزنن ناراحت میشم دست خودم نیس چون من همینجوریشم به کارام نمیرسم قتی مهمون بیاد دیگه نور علی نور راه دور از خانواده خودم هستم اصلا بهشون تعارف نمیزنم باز اونا میگن دنبال یه تعطیلی هستن که بیان اینجا 😒 ولم کنید 

خیلی سخته کل خونه رو دیروز جمع کردم الان بمب خورده 

ولی در کل باید مدیریت کرد 

کم کم شروع کن ب تمیز کردن عمقی خونه 

روزی ی کابینت ی اتاق اگ عمق خونه تمیز باشه 

تمیزکاری روزانت کمتره  اخر هفته ها بچت بزار پیش دخترت و چند وعده غذای نیمه اماده درست کن بزار فریز 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته کل خونه رو دیروز جمع کردم الان بمب خورده ولی در کل باید مدیریت کرد کم کم شروع کن ب تمیز کر ...

مهمون که بیاد توقع داره من سه وعده جلوشون بپزم و بشورم و بردار و بزارم یکیشون قاشق واسم نمیشوره بخدا 

دخترم تکالیفش رو انجام بده هنر کرده نمیخوام برام بچه نگهداره 

پسرم همه جارو ریخت و پاش کیکنه الان اومدم توی اتاق لباس هارو تا کنم بزارم توی کشو اومد همه ی اونایی ک توی کشو هم بود ریخت بیرون منم دیگه اعصابم نکشید اومدم تو گوشی 

دیگه این وسط مهمون چند روزه رو اصلا نمیتونم تحمل کنم

حق داری منم بااینکه بچه هام کوچیکم نیستن مهمون گریز شدم چون هم اونجور که دلم بخواد نمیتونم پذیرایی کنم دستمون خالیه هم اوضاع احوال خونه ووسایلام خوب نیست شوهرمم مهمون دوست نیست بامهمون گرم نمیگیره اخلاق مهمون داری نداره منم چندساله نه رفتی دارم نه اومدی فقط خونه مامانم میرم 

من هم راه دورم . نه حوصله دارم برم نه حوصله مهمون . شب موندن مهمون خیلی سخته.

دقیقا منم اصلا دوس ندارم برم اونجا هم که میرم مامانم مریض احواله بقیه ام میان من باید علاوه بر مراقبت از پسرم که شیطونی میکنه برای مهمونا نهار شام بپزم انقدر که دعا دعا میکنم برگردم خونم  

حق داری منم بااینکه بچه هام کوچیکم نیستن مهمون گریز شدم چون هم اونجور که دلم بخواد نمیتونم پذیرایی ک ...

برا من اینا اه و پیف هم میکنن از دست پختم ایراد میگیرن توقع دارن ببرم بگردونمشون 

نهایت یه وعده از بیرون شام بگیریم

برا من اینا اه و پیف هم میکنن از دست پختم ایراد میگیرن توقع دارن ببرم بگردونمشون نهایت یه وعده از بی ...

بنظرمنم بایددرک کنن اگه طرف شرایطش وداشته باشه که خودش دعوت میکنه خیلی زشته بی دعوت رفتن