2777
2789
عنوان

بابای ریاکارم ❤️

83 بازدید | 8 پست

یه ماه پیش بعد از سه سال کلنجار رفتن با خودم اعتقاداتمو بهش گفتم و گفتم نمیخوام چادر بزنم و بابام دوبار زد تو صورتم و یه بلبشویی تو خونه ب پا شد 

هنوزم عذر خواهی نکرد... هیچوقت اونارو بخاطر درک نکردنشون نمیبخشم با رفتار های نامناسبشون باعث میشن اعتقاداتمون از دست بره بعد انتظار پیامبر بودن هم ازمون دارن

همون شبش هم خیلی راحت پاشد لباساشو پوشید و رفت مسجد🙂 پارسال بعد یه دعوا و بازجویی با مامانم (اونموقع هنوز به بابام نگفته بودم) سوار سرویسم شدم و برم مدرسه که سرویس منو شناخت اونم نه گذاشت نه برداشت و با یه روی سرخوشی گفت پدر مادرت بهترین و با خدا ترین پدر مادر دنیان خیلی انسان های شریف و خوبین

منم گفتم ممنون خوبی از خودتونه

دیگه حتی خندم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن زندگی خودتو بسازی بعدش دیگه آزاد هر کاری خودت بخوای رو انجام بدی منظورم اصلا شوهر کردن نیستا ...

مامان بابام ازونان که هنوزم توی کارای داداشم دخالت میکنن با اینکه سرکاره و ۲۶ سالشه ولی گاهی بهش گیر میدن مثلا چه میفهمم دستبند چرا پوشیدی گردنبند چرا پوشیدی 

درجالیکه داداشم خیلی بچه خوبیه

مامان بابام ازونان که هنوزم توی کارای داداشم دخالت میکنن با اینکه سرکاره و ۲۶ سالشه ولی گاهی بهش گیر ...

وقتی به استقلال برسی دیگه از پیش شون میری اصن میری یه شهر دیگه تهش ماهی یه بار میخوای ببینی شون و تمامم 

مطمئین باش از حرفم