2777
2789
عنوان

مردم تهران چرا اینطوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 42 پست

اکثرا همینطورین

نمیگم همه ها ولی تو همین سایتم تهرانیا خیلی ادعاشون میشه

به این تهرانیا باید گفت

لطفا واسه مسافرت و گردشم بتمرگید تو تهران تون

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

دقیقا نمیدونم چرا تهرانیا خودشون رو برتر میدونن. بابا استان های دیگه خیلی بافرهنگتر هستن.

دقیقا 

من تهران رفتم انقدر مردمش بیشعورن تنه میزنن پا لگد میکنن هل میدن دزدی میکنن آشغال کف خیابون میریزن 

اصن یه چیزایی من دیدم شهر خودمون قفله 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته خبحالا کا ی ندارم که نباید توهین میکرد یا دهاتی بودن لفظ بدی هستشالان خیلی از اسنپ ها از شهرها ...

خوب چیکار کنن خاهر من؟! نون این روزا از زیر سنگ درمیاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تموم امکاناتی ک داره توتهران فراهم میشه پولشو از شهرای دیگه ک صنایع دارن مث خوزستان .اصفهان.بوشهر درمیارن بعد تهرانیا فکر میکنن ارث باباشونه 

درصورتی که مریضی و الودگیش مونده برای شهرای دیگه امکاناتش اونجا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اکثرا همینطوریننمیگم همه ها ولی تو همین سایتم تهرانیا خیلی ادعاشون میشهبه این تهرانیا باید گفتلطفا و ...

دقیقا چون چیزی ندارن که بهش افتخار کن جز جغرافیایی که توش دنیا اومدن که بازم اونم‌خودشون دخالتی درش نداشتن 

ببین دیگه چقد حقیر ان این جور ادما

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دقیقا من تهران رفتم انقدر مردمش بیشعورن تنه میزنن پا لگد میکنن هل میدن دزدی میکنن آشغال کف خیابون می ...

یا خدا. من تا حالا نه همچین چیزی دیدم نه شنیدم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا من تهران رفتم انقدر مردمش بیشعورن تنه میزنن پا لگد میکنن هل میدن دزدی میکنن آشغال کف خیابون می ...

مسافرت کردین و این چیزارو دیدین؟

چه عجیب 

چون من تمام عمرم اینجا زندگی میکنم و ندیدم همچنین چیزی..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خوب چیکار کنن خاهر من؟! نون این روزا از زیر سنگ درمیاد

اون که بله. مشکل از اقتصاد بد و مدیریت منابع غیرعادلانه هست اما همین ورود حجم بالای ماشین های اطراف به تهران، مشکل ترافیک و اجتماعی ایجاد میکنه

مثل شمالی های عزیز که میگن توی تعطیلات کلی مسافر میاد اینجا و تولید زباله و ترافیک میکنن و نمیتونیم خودمون زندگی کنیم

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

همشون اینطوری نیستن تهرانی باشخصیت زیاد دیدم اون عده ای هم که پاچه میگیرن کوته فکرن خود شهر تهران قبلا روستا بوده بعضیاشون یک جوری فاز میگیرن انگار تو کالیفرنیا بزرگ شدن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )