2777
2789
عنوان

مشکل افکار منفی رو چطور حل کنم

30 بازدید | 5 پست

دوستان من جدیدا دچار یه مشکلی شدم

خیلی بدبین شدم (شاید بشه گفت هم دچار قضاوت میشم ) و هم اینکه علاوه بر اون در مورد سلامت خودم هم حساس شدم به شدت

یعنی تا یه کم مریض میشم یا علامت کوچیکی میبینم خیلی زود میزنم به سیم آخر و تمام سناریوهای سیاه به فکرم میرسه و میگم دیگه تموم شد

یه جورایی ناامیدم و خودم رو تموم شده میبنم

شما اگه درگیر این مشکل بودین لطفا بهم کمک کنین و راهنمایی بدین. میدونم باید مشاوره برم اما میخوام با شما اگه دوستانی هستن که شرایط منو درک میکنن و همذات پنداری میکنن صحبت کنم و بدونم تنها نیستم.

سپاس     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

وااای منم یه مدت ایطور بودم 

روان شناس میگفت باید هرچی میاد تو ذهنت هرچی بنویسی و آتیش بزنی یا پاره کنی و بگی دیگه تموم شد دیگه نباید بهش فکر کنم

یا ذهنتو گول بزن بگو الآن کار دارم بذار فلان ساعت میشینم و کامل فکر میکنم یکی دو بار بشین و فکر کن بذار افکار منفی بیان تو ذهنت بازم بشین بنویسشون یا با خودت تکرارشون کن 

اگه بعدا باز اومدن تو ذهنت خودتو مشغول کن هی بگو فردا یه روز دیگه یه ساعت دیگه میشینم فکر میکنم 

من به شخصه خودمو رو مشغول میکنم به دعا و نماز و ذکر یا پیاده رویی 

گاهی هم وقتی در حین انجام کاری هستم و افکار زورشون از کاری که من دارم میکنم بیشتره بلند بلند یه ذکری میگم یا شعر میخونم 

در مورد بیماری هم یه بار برا همیشه باید تمومش کنی میری یه چکاپ کامل میدی و ان شاءالله چیزیت هم نیست بعد وقتی افکار بیماری آومد بلند میگی نه اینطور نیست من رفتم آزمایش دادم و جیزیم نبود من خداروشکر سالم هستم و هیچ بیماری ای ندارم

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

سلام عزیزم وااای منم یه مدت ایطور بودم روان شناس میگفت باید هرچی میاد تو ذهنت هرچی بنویسی و آتیش بزن ...

قشنگ مهربونم چقدر حرفات ارامش بخش بود برام
مرسی که راهنمایی کردی   

قشنگ مهربونم چقدر حرفات ارامش بخش بود براممرسی که راهنمایی کردی

قربونت برم خواهر 

در پناه خدا سلامت باشی 

و امیدوارم ثانیه ثانیه زندگیت قرین آرامش و خوشبختی و تندرستی باشه

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!