2777
2789
عنوان

شما نظرتون چیه

86 بازدید | 16 پست

سال اول بودید کنکور دادید

پرستاری ازاد اوردید، چهل دقیقه هم راهه تا دانشگاهش

پشت میمونید یا میرید

ظرفیتم سال دیگه کاهش پیدا میکنه

🤔

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم 

قوانین تا سال دیگه نزار بار بالا پایین میشن 

به سال عمر آدم تلف میشه پشت کنکور 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ارزش داره؟ هزینه و..

نمیدونم ولی بنظرم پرستاری باحاله واقعا چرا نداشته باشه ، بعدم اگه تلاشتو کردی یعنی کردی دیگه پشت کنکور ببشتر برای کسایی که سال اول واقعا نتونستن تلاش کنن وگرنه ارزش ریسکشو نداره 

نمیدونم ولی بنظرم پرستاری باحاله واقعا چرا نداشته باشه ، بعدم اگه تلاشتو کردی یعنی کردی دیگه پشت کنک ...

تلاش که هر چی از کنکور به ذهنم میاد از اون دوران فقط خوندن و استرسه

هزینه کنم بعد میتونم جبران کنمکار براش هست؟

حتما هست 

رشته تجربی سخته که رشته های پزشکی پرستاری و... دولتی بیارین

تلاش چندین برابر میخواد 

پرستاری آزاد خوبه به نظر من 

اگرم میبینید میتونید هدف گذاری کنید برنامه ریزی کنید سال بعد دولتی رشته خوب بیارین خوبه پشت بمونید

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حتما هست رشته تجربی سخته که رشته های پزشکی پرستاری و... دولتی بیارینتلاش چندین برابر میخواد پرستاری ...

دولتی هم میتونستم بیارم رتبم لب مرزی بود🥲

دولتی هم میتونستم بیارم رتبم لب مرزی بود🥲

پس پتانسیل شو دارین 

اگر هزینه آزاد زیاده و از پرستاری بهتر و مد نظر داری 

بمون و بخون تا رشته تاپ تر بیارین 

ارزش داره