2777
2789
کار همیشه اش هست

خب یه مدت نده ببین چی میشه البته نگو نمیدم بگو الان کار دارم الان باید ظرف بشورم باهاش سر لج نیفت بگو هر وقت بتونم میدم این طوری شاید گشنه بشه بخوره ولی هله هوله نده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
منم داشتم دق می کردم گفتم برو بشین تو تراس غذات رو خوردیم بیا تو

نده .نوه خواهرشوهرم کلاس چهارم از روز اول همین کارو کردن تا الا ،الا برده دکتر گفته شما بهش غذا دادید نذاشتید فکش برای جویدن کامل بشه یه ذره دهنش باز می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده .نوه خواهرشوهرم کلاس چهارم از روز اول همین کارو کردن تا الا ،الا برده دکتر گفته شما بهش غذا دادی ...

پسر من کلاس پنجم هست ببین غذاهایی که کم گوشت هست سرخ کرده نیست اینطوری می کنی انگار زوری

این محبت نیس ظلمه خودت میدونی کارت اشتباهه و ادامه میدی ، نوبره

همیشه نمیدم ولی مثلا ظهر از مدرسه میاد نمیخوره بعدش منتظره سفره جمع شه هی بیدارم میکنه میگه گشنمه . یا میره بستنی چیزی برمیداره میخوره 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

خب یه مدت نده ببین چی میشه البته نگو نمیدم بگو الان کار دارم الان باید ظرف بشورم باهاش سر لج نیفت بگ ...

عزیزم ماشاالله کلاس پنجم هست میره از یخچال شیر کیک بر می‌داره البته من کیک های خونگی میدم 

وای دقیقا پسر منم اینطور بود

از همه غذا ها هم بدش میاد . یا باید همش شامی درست کنم یا جوجه . چیزای دیگه باشه حتی تا شب گشنگی هم بکشه حاضر نیست بخوره 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

منم داشتم دق می کردم گفتم برو بشین تو تراس غذات رو خوردیم بیا تو

نکته اشتباه کارتون همین بود.چراگفتین بشینه توتراس

خوب تواتاق بمونه.اصلا سرسفره باشه اما غذاشو نخوره.اشکالی نداره.نبایدبگین از اتاق بره بیرون .بایدکاملا بی تفاوت باشین.اگربعدش هم گفت گرسنمه بازهم غذا براش بیارین اما خودتون بهش ندین.

اگرماهی یکباراین اتفاق بیفته شایدجای ایرادنباشه،اما وقتی این مساله زیادهست وچون بچه تون بزرگه،شماباید مقاومت کنید وبهش غذاندید تاخودش مجبوربه خوردن بشه.بچه ها به خوبی پدرومادرها ونقطه ضعفشون رومی شناسن.پسرتون از احساسات شما باخبره.برای همین گفت بچه ات رو میندازی بیرون...چون میدونه شماعذاب وجدان میگیرین ودوباره به خواسته اش عمل میکنید.

کارشمااشتباه بود که فرستادینش تراس.دیگه هم این کاررونکنید.اما قوی باشین ونسبت به گریه کردن،دادزدن وعکس العملش بی تفاوت باشین وکوتاه نیاین تا خودش غذا بخوره

هیچ بچه ای با یک روز غذانخوردن مشکلی براش پیش نمیاد.مجبوربشه آخرش میادغذامیخوره

خدایا بی نهایت شکرت
همیشه نمیدم ولی مثلا ظهر از مدرسه میاد نمیخوره بعدش منتظره سفره جمع شه هی بیدارم میکنه میگه گشنمه . ...

اگه تو خونه فقط چند روز بدون موادغذایی جانبی مثل کیک وبستنی و...باشه،بچه مجبور میشه غذای اصلی رو بخوره

خدایا بی نهایت شکرت