2777
2789

دیشب تا 3 صبح دخترم نزاشته بخوابم

بعد کپیدم 7 صبح پاشدم اومدم سرکار

از خواب مغزم داره میترکه

بعدباید برم آرایشگاه موهامو رنگ کنم

برم خونه برم حموم و آرایش کنم آماده بشم بچه رو آماده کنم بریم جشن

تو این چند روز اخیر هم مهمون راه دور داشتم هم خرید داشتم واسه تولد برای همین یک لحظه وقت نداشتم 

بااین بی خوابی چیکار کنم حالا  ساعت 5 باید تالار باشیم واسه تولد بچه جاریم

خو مرخصی میگرفتی نمیشد ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون دراه دور داشتم مزاحما نرفتن چند روز موندن منم مجبور شدم مرخصی بگیرمتازه دیروز رفتن اه

هوووف .متنفرم از همچین مهمونایی .خداروشکر کل فامیلامون یه  شهریم .. از این داستانا نداریم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نمیرسم که

یه قهوه و یه انرژی زا بخور مثل بمب عمل میکنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هوووف .متنفرم از همچین مهمونایی .خداروشکر کل فامیلامون یه شهریم .. از این داستانا نداریم

کاش فامیل بود

همکار شوهرم با زن و بچه بودن اهههه لعنتیا گند زدن به زندگیم کصافطا

چشام داره میفته انقدر زشت شدم

یکم انرژی زا با بکم قهوه بخور 

من وقتایی که شیف کاریم زیاده میخورم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کاش فامیل بودهمکار شوهرم با زن و بچه بودن اهههه لعنتیا گند زدن به زندگیم کصافطا

والا .هوووفففف