2777
2789

من سر یه امتحان ریاضی فرمول یادم نمیومد یه چیزی از خودم ساختم نوشتم معلمه خیلی خوشش اومده بود ولی خب اون امتحان رو ۱۰ شدم 🤣

بهم گفت تو باهوشه تنبلی ، یکم خودتو تکون بدی از هوشت استفاده درست کنی یه چیزی میشی

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنم مو در اورد اینو معلم کلاس اولم میگفت 

چون املام خیلی ضعیف بود همیشه میگفت به مادرت بگو بیاد من نمیگفتم داداش ۱۴سالمه مو میگفتم میومد مدرسه درسمو بپرسه اونم ی پسر خیلی کوچولو همیشه نیشش باز بود 😁وسط کلاس میومد معلم دعوا می‌کرد  

معلم که نه استاد دانشگاهی بود .آخر برگه امتحان یه شعری نوشتم طنز آلود که خودم تو لحظه ساختم 🥴🥴🥴😆😆😆سرکلاس گفت خانوم فلانی شما یه طنز پرداز گمنامی 😅😅کاش بری تو کار طنز 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

هیچی یادم نیست ازشون 😂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

استادم میگفت آسان گیر کارها بر خود کز روی طبع سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش 

یکی دیگه شون هم میگفت همیشه تو ربع اول بمون 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀