2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گین آپ چیه 😐😐بعضی وقتا حس میکنم تو غارم

قرص چاقی

من خوردم تا ول کردم وزنم برمیگشت عقب

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من یبار از روبیکا سفارش دادم تاثیر نداشت اصلا نگو تقلبی بود 

از یدونه آشنا سفارش دادم هم من هم زنداداشم 

هر دو مون به شدت خوش اندام شدیم 

کاربری قبلیم تاپیک زدم 

اینکه چقدر برجستگی های بدنم خوش فرم و بزرگ شد 

یکی دو دوره مصرف کردم 

یک سال میگذره که قطع کردم اصلا برنگشت 

من یبار از روبیکا سفارش دادم تاثیر نداشت اصلا نگو تقلبی بود از یدونه آشنا سفارش دادم هم من هم زندادا ...

منم خیلی راضیم فقط حالا که دارم قطعش میکنم حالم بده 

منم خیلی راضیم فقط حالا که دارم قطعش میکنم حالم بده

یهو قطش نکن 

یک هفته روزی یدونه بخور 

هفته بعد یک روز در میان 

هفته بعد دو روز در میان 

هفته بعد سه روز در میان 

و تمام 

من که اینطوری کردم 

نه حالم بده شد 

نه وزنم برگشت 

به من خیییلی ها گفتن به باسنت ژل زدی و...

یهو قطش نکن یک هفته روزی یدونه بخور هفته بعد یک روز در میان هفته بعد دو روز در میان هفته بعد سه روز ...

چن خریدی 

از کدوم مدلا بود

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

از اینا دیگه نیست همشون شدن از این کوتاه ها ک ۶۰ تا قرص ریز دارن 

شما از کدوما خوردیچقد اضاف کردی

هم از اینا خوردم 

هم از  کوتاه هاشون 

فک کنم ۵_۶کیلو ولی خب برگشت