2777
2789

اخه میگن درمان قطعی نداره ولی بیماری دوره ای خاموش میشه علایمش میره کامل من دکتر رفتم الان دوبسته داکسی سایکلین خوردم و کرم ضدقرمزی درمالیفت میزنم اما هنوز  علایمم هست کسی خوب شده چکار کرده بعد چه مدت داروها روش اثر کرده چ دارویی استفاده کرده لطفا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه

روزاسه کنترل میشه عزیزم چیزی نیس من ی‌مشکل‌پوستی گرفتم  بدنم لک قهوه ای داره حالا بیوپسی دادم‌یک‌شنبه‌نتیجه اش میاد 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شااالله زودتر خوب بشید

ممنونم ب من گفتم تو دسته بیماری های خود ایمنی هس حالا ببینیم چی میشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ممنونم ب من گفتم تو دسته بیماری های خود ایمنی هس حالا ببینیم چی میشه

من خودم رماتیسم دارم... گاهی استرس دارم یا خودخوری،علایمم عود میکنه. باز چند ماه دارو هام رو میخورم علایمم خاموش میشه

من خودم رماتیسم دارم... گاهی استرس دارم یا خودخوری،علایمم عود میکنه. باز چند ماه دارو هام رو میخورم ...

من چون اگثرا لباسا باز میپوشم استخر و‌باشگاهم‌‌پوستم سفید خیلی زشته ولی منشا عصبی داره حالا ی تیکه پوستم کندن فرستادن المان ازمایش یک شنبه میشه سه هفته جوابش میاد

من خودم رماتیسم دارم... گاهی استرس دارم یا خودخوری،علایمم عود میکنه. باز چند ماه دارو هام رو میخورم ...

منم رفتم ازمایشای روماتیسم دادم لوپوس دادم منفی شد گفتن روزاسه هست کلا هردردی بده هرچیزی ک ازار دهندس من همش گر میگیرم صورتم میشه لبو رو بینیم صورتم گونم پیشونی لکه شده قرمزیها جاش لک میش

من چون اگثرا لباسا باز میپوشم استخر و‌باشگاهم‌‌پوستم سفید خیلی زشته ولی منشا عصبی داره حالا ی تیکه پ ...

ایشالا زود خوب بشید من بعد چندتا محصول پوستی و ی قرص انتی بیوتیک برا عفونت ادراری میخوردم ابنجور شدم

منم رفتم ازمایشای روماتیسم دادم لوپوس دادم منفی شد گفتن روزاسه هست کلا هردردی بده هرچیزی ک ازار دهند ...

من ازمایشای ذماتیسمم منفی بود اما بقیه ازمایشام سالم بود...اما یه عالمه علایم بالینی داشتم. بی دلیل یه عالمه عارضه و علایم. برام تشخیص رماتیسم دادن. دکترم مبگه شما سرونگاتبو هستی، یعنی رماتیسم دارم اما تو ازمایشات نشون نمیده.