2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سالشه باید آزمایش بدیم ببینم قرصشو برای سه ماه قطع می‌کنه یا نه تیروییدش نرماله ولی متاسفانه ب ح ...

آخیییی رشد قدی و حرکاتیش چطوره؟نه بابا به حرف میاد ربطی نداره

آخیییی رشد قدی و حرکاتیش چطوره؟نه بابا به حرف میاد ربطی نداره

رشد قدیش خوبه یکم پرخاشگری عصبیه بعضی وقتا حرفمو‌گوش نمیده و تو خودشه از اتیسم میترسم😭💔💔فقط در حد کلمه میگه تورخدا براش دعا کن ببرمش متخصص مغز و اعصاب💔

رشد قدیش خوبه یکم پرخاشگری عصبیه بعضی وقتا حرفمو‌گوش نمیده و تو خودشه از اتیسم میترسم😭💔💔فقط در حد ...

وای نه بابا بچس دیگه فقط سه سالشه

مگه فوق تخصص غدد نمیبری؟بهش گفتی اینارو؟

وای نه بابا بچس دیگه فقط سه سالشهمگه فوق تخصص غدد نمیبری؟بهش گفتی اینارو؟

اره عزیزم میبرمش پیش فوق تخصص ی هفته دیگ قراره ببرم پیشش بهش بگم البته ی بارم گفتم گفت باید ببری پیش روانشناس😭 براش دعا کن

اره عزیزم میبرمش پیش فوق تخصص ی هفته دیگ قراره ببرم پیشش بهش بگم البته ی بارم گفتم گفت باید ببری پیش ...

ایشالله چیزی نیست دلتو نزار

از چندوقت فهمیدی تیروئید داره؟