2777
2789
عنوان

شوهرم مهربونه ولی

172 بازدید | 4 پست

شوهرم خیلی خوبه مهربونه و بهم محبت میکنه و دوستم داره

ولی یه چیزی خیلی آزارم میده.

اوایل ازدواجمون ازش چنتا چیز دیدم که اعتمادم کم شد

یکی اینکه فهمیدم ذره بد چشمه و به خانوما خیره میشد

و اینکه یه بار تو گوشیش دیدم زن های لخت رو نگاه میکنه و اکسپلورش پر شده بود از محتواهای جنسی

و وقتی بهش گفتم عذر خواهی کرد و گف دیگه نگاه نمیکنم

و اینکه با خانوما خیلی راحته

با زن های همسایشون و دختر های همسایه و فامیل خیلی راحت و صمیمیه و مث محارمش باهاشون رفتار میکنه ولی من دوس دارم باهاشون سنگین باشه و حرف نزنه مث خودم ک با مردا خیلی سنگینم

اون میگه باشه و میگ سعی میکنم رعایت کنم اما باز از دستش در میره و مث عادت شده براش

اون بهم میگه تو بد دلی راس میگ منم غر زیاد میزنم بهش

ولی من خیلی خیلی بابت این کاراش دلم میشکنه و قلبم فشرده میشه

خیلی دوسش دارم ولی اذیت میشم

تو عقدیم هنوز

شوهرم منم همینه با همه خیلی راحته ‌ولی من با مردان سنگبنم .میگم بهش دوست ندارم اینقدر راحت باشی میگه تو الکی خودت میگیری تو هم با همه راحت باش  

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

عزیزم اشکال نداره بهش تذکر بدی ، و یادآوری کنی تا از سرش بیفته ، ولی کلافه اش نکن ، زن و شوهر به مرور یاد می گیرن به حساسیت های خانمشون احترام بگذارن ، بهش بگو امنیت روانی زندگی مون دچار مشکل میشه ، هر وقت هم دیدی رعایت می کنه ، خیلی شاد و آروم و با محبت رفتار کنه متوجه بشه چقدر تو روحیت تاثیر داره ، وقتی دیدی با کسی نادمتعارف رفتار می کنه ، یه چند دقیقه سکوت کن و آروم باش خودش متوجه میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زوده تمومش کن اگه براش مهم بودی ب حرفات و خواسته هات توجه میکرد یا حداقل وقتی بهش تذکر میدادی برای همیشه این کاراشو میذاشت کنار این ک توی دوران عقد انقدر تنوع طلبه بعد ازدواج چی میشه دیگه 😐🙄😑