2777
2789

کاری به تاپیکای اینجا ندارم‌چندوقت 

پیش دوستم مراسم‌نامزدی و عقد و اینا بودش

پسره خب خیلی اصرار کرده شوهرتم و محرم و این داستانا دوست منم ب من گفت چیکار کنم قبول کنم یا نه منم گفتم من‌دخالت‌نمیکنم 

خودت میدونی اون شوهرت باهم حرف بزنین حلش‌کنین

میگفت باهم میرفتن بیرون یا جایی رابطه داشتن چندبار 

دیروز زنگ زده بود خوشبحالت شوهر نکردیو و کم عقلی کردم و گفتم‌چیشده ؟

میگفت شوهرش که عقد بودن گفته تو پر نیستی چاق شو سینه هات کوچیکه فلان فلان جات فلان رنگیه خوشم نمیاد زار زار گریه میکرد 

مگه همه کامل و خوشگلن؟مگه همه بی عقب و نقصن هیشکی مطمعن باشید بدون این‌عمل و اینا بی عیب نیست 

منم میترسم فردا پس‌فردا شوهر کردم قضاوتم‌کنه 

دوستمم گفته پس برو دنیال یکی دیگه اونم‌گفته 

ب خودم مربوطه 

دوستم گفته تو دختر بودنم گرفتی گفته شوهرت بودم خوب کردم هر گ و هی میخوای بخور 

آقا من‌میترسم از همچین رفتارهایی تو ازدواج چون قبل نامزدی و عقد پسره خیلی خوب بود رفتارش من خودم پیش دوستم بودم‌میدیدم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

دوستت اکر اعتماد بنفس داشت ده تا ایراد ازش می‌گرفت تا دفعه بعد ازش ایراد نگیره.این ادم که اولش اینه خدا بداد بعدش برسه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ک این حرفارو نزد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دوستت اکر اعتماد بنفس داشت ده تا ایراد ازش می‌گرفت تا دفعه بعد ازش ایراد نگیره.این ادم که اولش اینه ...

ای قربون دهنت

خودش معلوم نی چ ا ن ی ه از دختره ایراد گرفته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همه مردها اینطوری نیستن واقعا

ولی من فکر می‌کنم این آقا یا قبلا اندام کسی دگ رو هم دیده ، حالا یا فیلم های … نگاه کرده یا دوست دختر داشته

چون تا وقتی یه چیز دگ نبینی، متوجه نمیشی ک

عزیزم دوستت سریع باید طلاق بگیره از این انسان معلوم الحال ولی قبلش باید ۲ تا ایراد خوشگل بگیره ازش یاد بگیریم قوی باشیم و با هر حرفی سریع خودمونو نبازیم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻