سردم بود کنار حالت تهوع داشتم بعد تو این اوضاع خواب میدیدم یکی که نمیشناسم کنکور قبول شده
هرچی چش روهم میذاشتم همین بود
کنکوری هم نیستم حتی امتحان هم نداریم
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
نمیدونم چرا این شکلیه من حالم بده بعدش خواب چرت هم میبینم
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
من کنکور که داشتم خیلی خوابش میدیدم یبار خواب دیدم وسط منظومه شمسی هستم الکترون ها دور مدار اطرافم م ...
من اون موقع ها خواب نمیدیدم الان که گذشته ول کن نیست
من سالهاست درسم تموم شده ولی خاب میبنم امتحانات دانشگاه هس و من هیچی نخوندم😄
😂😂