2777
2789

هی روز به روز دارم بدتر میشم 

تجربه ای ندارید؟

من از بعد کنکور اینجوری شدم چند ماه خوب شدم باز اومده سراغم ، تپش قلب ، بی قراری ، احساس از دست دادن کنترل ، آرزوی مرگ ، ترس از اینکه از حال برم ، اینا احساساتیه که من دارم تجربه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس درمان نشه 

تبدیل میشه به اضطراب 

اضطراب درمان نشه تبدیل میشه به افسردگی که 

لطفا

همون اول درمان کنید و مشاوره برید تا زندگی و به خودتون و اطرافیان سخت نکنید 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

پول تراپیست ندارمولی قبلا سه جلسه رفتم خیلی بهتر شدم

عزیزم سنت پایینه و بهتره هرچه زودتر واسه درمان اقدام کنی تا ازاین حالات و افکارمنفی بیرون بیایی 

بازم جست و جو کن باید موسساتی باشن که رایگان خدمات ارائه بدن

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

میگن دارو فقط سرپوش میذارهراستش میترسم بعد از قطع علائمم بدتر برگردع

مردم زر زیاد میزنن بخاطر همینم خیلی ها بیمار می‌مونن و درمان نمیکنن 

کلا بیماری های روحی تو ایران خیلی عجیب مردم جلوه میدن