2777
2789
دقيقا همين عشق من منو نگاه ميكرد چشاش برق ميزد الان كاملا بي حسه چشاش تو عكسا،فقط اونروز همو اتفاقي ...

میخواد خودشو بی احساس نشون بده باورنکن کاری که منم کردم ولی دروغه

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
چرا خيلي اختلافا...ولي من بازم دوسش دارم اخه

منم شرایط تو رو داشتم اون الان سرد شده متاسفانه مردا اینجورن زود میرنجن و زود سرد میشن فقط نزار این اختلاف زیاد طول بشه چون خیلی زود هم جایگزین پیدا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشکل خاصی داره و فکرش مشغوله که میگی سیگار روشن میکنه پشت هم  

نميدونم كه چشه كلا سكوت كرده نه حرفي ميزنه نه نشونه اي

حالا فك كن بعد از ماه ها ك من بهش پيام دادم گفتم ازهم متنفريم گف نه من حسي ندارم،بعد منم باز نوشته هايي ك درمورد اون نوشته بودم و فرستادم..فرداش ب گوشم رسيد با تيغ رگشو زده..رفتم گفتم نزن گف سعيمو ميكنم ولي قول نميدم،گفتم من ميخام دوستت باشم رابطه احساسي نميخام،گف من از اينده خبر ندارم نميتونم قول بدم:)

http://yasamin99.blogfa.com/
خيلي دلم براش ميسوزه علاوه بر عشق..اونروز ك ديدم سيگار دستشه اومدم زنگ زدم بهش گفتم هركيو دوس داري م ...

اون کسی جزتورو دوست نداره من ازده سالگی همه جوره عشقو تجربه کردم حالش فقط بخاطر شماس حتی اگه وانمود کنه با کسی دیگست

نه کسی که دوست داره هربارکه شما نگاهت میوفته سمتش اونم نگاه می کنه بنظرمن أین نگاهها چندین بار تکرار ...

وای آره چند بار اتفاق افتاده واسم الآن دیگه جدیدا می ترسم نگاش کنم میگم نکنه اونم داره نگاه می کنه

منم شرایط تو رو داشتم اون الان سرد شده متاسفانه مردا اینجورن زود میرنجن و زود سرد میشن فقط نزار این ...

اين اعجوبس،سكوت كرده اخه بگه دردش چيه من بخدا كم نميذارم براش

نميدونم كه چشه كلا سكوت كرده نه حرفي ميزنه نه نشونه اي حالا فك كن بعد از ماه ها ك من بهش پيام دادم ...

سعی کن حالتو بدجلوه بدی وبه گوشش برسون نسبت بهش دلگیر باشه جوری وانمود کن که زجرت داده واکنششو ببین

فقط ما نمی تونیم بریم حامله بشین از طرف😁😁😁😁😁

خخخخخخ ما بخوايم همچين كاري كنيم

نميتونيم دروغكي بگيم حامله ايم

واقعا حامله ميشيم 😂😂😂😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اون کسی جزتورو دوست نداره من ازده سالگی همه جوره عشقو تجربه کردم حالش فقط بخاطر شماس حتی اگه وانمود ...

كاش اينطوري باشه

اين تابستون برگشت سمتم ولي من نخواستم،اونم بخاطر حرف اطرافيان بيشتر و مثلا منطقي گفتم فراموشش ميكنم اما نشد

بعد هشت ماه ك بهش زنگ زدما حس كردم لبخندشو از پشت تلفن.حتي گف تو درستو بخون اينده رو هنوز نميدونيم

كاش اينطوري باشه اين تابستون برگشت سمتم ولي من نخواستم،اونم بخاطر حرف اطرافيان بيشتر و مثلا منطقي گ ...

واکنشاش سکوتش ضعفش خودکشیش همه بخاطر اشفتگیشه سعی کن ازش فاصله بگیری وحال خودتو خراب نشون بدی سعی کن خودتو بزنی به مریضی یواش یواش سکوتشو میشکنه ونگرانت میشه قلبشو شکستی داره نازمیکنه ولی ترس ازدست دادنتو داره وقتی فاصله بگیری مریض بشی متوجه دل شکستگیت میشه

واکنشاش سکوتش ضعفش خودکشیش همه بخاطر اشفتگیشه سعی کن ازش فاصله بگیری وحال خودتو خراب نشون بدی سعی کن ...

والا از وقتي ديدمش اونجوري با سيگار دارم جون ميدم،منم رگمو زدم فقط سكوت كرد:)ولي عصر اونروز ك رگمو زدم وايساده بود روبروم خودشو مشغول نشون ميدادا ولي حواسش ب من بود

یاهم اس بده بگو چی باعث شد بهش بگی اون زمون جدابشین وبگو نتونستی وبگو چه روزایی رو گذروندی وچیا شد بگو چقدر شکستی وقتی فهمیدی بایکی دیگست اینهم بگو که حالا که دوست نداره با خاطراتش زندگی میکنی وتورویا پیشش زندگیتو ادامه میدی بگوحالا تورونمیخواد وبایکی دیگست خوش باشه بعدش یه مدت ازش الکی فاصله بگیر خودتو مریض ودلشکسته نشون بده