2777
2789
اتفاقا الان يجوريه ك زياد ميبينمش،ولي ب كل عوض شده ميترسم ازش..همش ميشينه ي گوشه سيگار پشت سيگار بن ...

شک نکن اونم داره توسکوتش حساشو بهت میگه با سیگارمیخواد بگه داغونه 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

مثل اين فيلم تركيه اي ها

كه زنه ميره بزور از مرده حامله ميشه تا عاشقش شه!

خخخخخ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دیگه بستگی ب نگاهات داره اگه واقعا عاشق باشی همین که نگاش کنی چشات خودش لو میده نه نگاهای الکی ا ...

دقيقا همين عشق من منو نگاه ميكرد چشاش برق ميزد

الان كاملا بي حسه چشاش تو عكسا،فقط اونروز همو اتفاقي بعد ماه ها ديديم حس كردم ي لحظه برق زدن چشاش..ولي سرشو زود انداخت پايين

http://yasamin99.blogfa.com/
اتفاقا الان يجوريه ك زياد ميبينمش،ولي ب كل عوض شده ميترسم ازش..همش ميشينه ي گوشه سيگار پشت سيگار بن ...

شاید مشکل خاصی داره و فکرش مشغوله که میگی سیگار روشن میکنه پشت هم  

عوض نشده چون دلش شکسته میخواد سکوت کنه وای بارفتاراش داره متوجه حسش میکنه سیگارهمینومیگه 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
😂😂😂😂

بعد تهش ميفهمن اصلا حامله نبوده دروغ گفته فقط نميدونم مرده چجوري باور ميكنه كه با اون خوابيده!

خخخخخ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شک نکن اونم داره توسکوتش حساشو بهت میگه با سیگارمیخواد بگه داغونه 

خيلي دلم براش ميسوزه علاوه بر عشق..اونروز ك ديدم سيگار دستشه اومدم زنگ زدم بهش گفتم هركيو دوس داري من باهاش حرف بزنم ولي اينطوري نباش..داد زد گف حال من ب كسي ربطي نداره،گفتم ارزش نداره بخدا،گف براي من ارزش داره خيليم داره

http://yasamin99.blogfa.com/
یعنی کسی که چند ثانیه زل میزنه نگامون میکنه دوستمون داره عزیزم؟

نه هرکسی فقط اون کسی که تو لحظه دوست داری بپری بغلش  و بعد بشینی یه دل سیر نگاش کنی این حسه از قلب میاد و با چشم ارتباط میگیره 

یعنی کسی که چند ثانیه زل میزنه نگامون میکنه دوستمون داره عزیزم؟

نه کسی که دوست داره هربارکه شما نگاهت میوفته سمتش اونم نگاه می کنه بنظرمن أین نگاهها چندین بار تکرار بشه نشونه عشق وعلاقس نه یکبارتجربشو داشتم من