2777
2789
😂😂😂😂😂

😂😂😘😘😘😘😘😘😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی نمیشه گفت قصه خودتو بگو شاید تونستیم راهنمایی کنیم که چی کار کنی

من دو سال پيش با يه نفر اشنا شدم،البته عشق در يك نگاه..شديدا دوسش داشتم و اونم همينطور..بعد از يه مدت سر يه سري حرفا رابطمون بهم خورد و البته ايشون خودشو خيلي ازم دور كرد..منم بعد اون سعي كردم بيخيالش بشم و يه رابطه جديد شروع كردم اما نتونستم فراموشش كنم،اون بعد اينكه فهميد من رابطه جديد شروع كردم شايعه انداخت ك عاشق دوستم بوده و خيلي كارا..و الان هردو سينگليم و وضعمونم داغون

من از اول رابطمون تويه دفتري درمورد اون و عشقمون مينوشتم.دگ وقتي تموم كرده بوديم دادم بهش...الان خيلي سعي كردم ازش بگيرم ولي نداد...

بعد از من سيگاري شده و كلا داغون،منم سعي كردم برگردونمش،باهاش حرف زدم كاملا همه رفتاراي منو يادش بود..اما يجوريه ك همش ميخواد ازم دوري كنه..و خودشم ميگه من عاشق ي نفرم اما نميگه كي هس دختره..

حالا منم نميتونم فراموشش كنم و نميدونم چيكارش كنم كلا:)

http://yasamin99.blogfa.com/

زیاد دوربرش باش ولی خودتو مغرور وخاص نشون بده خندهاتو خاص کن خودتو باارامش نشون بوده سعی کن نازودلفریب باشی صداتو هم اروم کن اینا با نگاهت حس قلبیتو القا کن ولی به روی خودت نیار زیادم محلش نده اینا خیلی تاثیر داره

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
من دو سال پيش با يه نفر اشنا شدم،البته عشق در يك نگاه..شديدا دوسش داشتم و اونم همينطور..بعد از يه مد ...

دوربرش زیاد باش رابطه کلامی نداشته باش با نگاهت حساشو برگردون سعی کن ساکت وعاشق باشی ولی زیاد دوربرش افتابی شو

آخه چه جوری باید چکار کنیم؟

اون دیگه بستگی ب نگاهات داره اگه واقعا عاشق باشی همین که نگاش کنی چشات خودش لو میده نه نگاهای الکی از اون نگاه های اتفاقی که چند ثانیه طول میکشه 

منم واقعا نظرم اینکه با نگاهت می تونی طرفتو مجذوب خودت کنی یجورایی چراغ سبز نشان دادنه که طرفت میفهمه عاشقشی واگرتمایل داشته باشه پاپیش میزاره من خودم مجردیم به یه نفرعلاقه داشتم بانگاهم بهش فهموند پسره هرروز به یه بهونه ای میومد جلودرمون تامنو ببینه وای یاد اون دوران افتادم البته خب غریبه نبود ازاشناهامون بود

دوربرش زیاد باش رابطه کلامی نداشته باش با نگاهت حساشو برگردون سعی کن ساکت وعاشق باشی ولی زیاد دوربرش ...

اتفاقا الان يجوريه ك زياد ميبينمش،ولي ب كل عوض شده ميترسم ازش..همش ميشينه ي گوشه سيگار پشت سيگار

بنظرتون دوسم داره؟

http://yasamin99.blogfa.com/
آخه چه جوری باید چکار کنیم؟

عزیزم اگه کسی دوست داشته باشی وقتی میبینیش نگاهات خودش حس میگیره لازم نیست کاری کنی نگاهت خودش حرفارو میزنه