2777
2789
عنوان

واقعا تو کف یه باسن بزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 56 پست
من با قد دو سانت بیشتر از شما وزنم بیست بیست کیلو بیشتره خب معلومه با اون وزن نباید داشته باشی وزنتو ...

نمیررره خب😭😭

استعداد چاقی ندارم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خوردم فقط پف کردم بزرگ نشد😐😐😐😐😐😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

والا من خوردم فقط پف کردم بزرگ نشد😐😐😐😐😐😐😐😐

وا مگه میشه

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

من گفتم قرص بخورم و حلقه ام بزنم پهلو نیارم😵‍💫بخدا یکی از دوستام پارسال خورد یه باسنی دراورداصن بر ...

قرص که اصلا نخور . گین اپ هم ریسکش تو شکم آوردن بیشتره 

پودر انترامیل پر پروتئین بخور دکتر واسه من نوشت ۵۳ بودم الان ۶۲ام واسه بدنم مفیده ضرر نداره 

باید ژنش رو داشته باشی در اکثر مواقع شیکم گنده میشه 🤦🏻‍♀️من انترامیل خوردم باسن و سینه ام افزایش س ...

گلم این قرصی ک میگی داروخونه هم داره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یعنی بخورم؟؟؟

نمیدونم اون گفت بی خیال عوارضش 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وا مگه میشه

اره دست شانسه😐😐

قرص که اصلا نخور . گین اپ هم ریسکش تو شکم آوردن بیشتره پودر انترامیل پر پروتئین بخور دکتر واسه من نو ...

تو چند ماه به این وزن رسیدی؟

نسخه ازادم میفروشن؟

واقعا قشنگ نیست

بیشتر زننده ست واین نظر شخصی منه به کسی برنخوره لطفا

هرچیزی اندازه ش خوبه

منم یک دوره ای وزنم کم بود یکم میزان کالری که در روز میخوری رو بیشتر کن وزنت بره بالاتر و درکنارش ورزش کن بهتر میشی

من قدم۱۷۴همیشه وزنم ۵۵تا ۵۷بود

بعد ازدواج شدم ۶۲

بعد دخترم شدم ۴۸ یعنی نابود بودم

الان ۷۰شدم راضی ام 

قرص نیست عزیزم پودره بله فقط داروخانه ها دارن

بعد عزیزم چند قیمت هست چطوری بلید بخورم ممنونت میشم بهم بگی

واقعا قشنگ نیستبیشتر زننده ست واین نظر شخصی منه به کسی برنخوره لطفاهرچیزی اندازه ش خوبهمنم یک دوره ا ...

عزیزم خب من اون اندازشم ندارم