2777
2789
عنوان

بوتاکس کردم بیایید

44 بازدید | 5 پست

سه روز پیش رفتم پیش یه دکتر پوست که کارش عالیه 

خط اخم داشتم بوتاکس کرد گفت فقط شصت درصد اثر می‌زاره و باز میشه و چند تا سوزن هم به گوشه های چشمم زد 

الان انگار نه انگار اصلا اثر نکرده عین چند روز قبل هست و پوستم هم قشنگ مثل قبل جمع میشه اخم کردنی 

به نظرتون چیکار کنم برم بگم یا صبر کنم 

یعنی پولم هدر رفت 

تجربه ای در این مورد دارید کی اثر کرد براتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که بازیش نده مگه بهت نگفت باید چه کار کنی بعد از هفت تا ده روز اثرش میذاره کم کم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فقط گفت پنج ساعت اول نخواب دراز نکش

آره ولی نباید بشوری صورتت نباید ماساژ بدی نباید بالا پایین ببری ابروهات جای که گرما و حرارت هست نباشی سرت تا چند روز پایین نگیری و

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»