2777
2789
عنوان

به نظرتون من با این شرایط خیلی زندگیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 27 پست

یکم شیرین میزنی فکر کنم،  وگرنه این چه فکری یه،  بعدش درسته تو درست موفق بودی توی کارت احتمالا پرستار خوبی هستی قرار نیست همه جا بهترین ورژن خودت باشی و همه چی ایده ال باشه منظورم زندگی شخصی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی روحیمو باختم

براتفریح وورزش وقت بزار درست میشه 

چون همش میری سرکار وخونه اینطوریه ربات ک نیستیم ی باشگاه ورزشی برو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به خاطر خساست و دخالتهای خانوادش جدا شدیم

هم کفو شما نبودن

میتونی چیزایی که اذیتت میکنه از این ماجرارو بنویسی و بعدش پاره کنی بره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
یکم شیرین میزنی فکر کنم، وگرنه این چه فکری یه، بعدش درسته تو درست موفق بودی توی کارت احتمالا پرستا ...

زندگی شخصی هم خیلی با شوهرم ساختم خیلی کمکش میکردم برای همه کارها آخرم نمکدون شکست

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
آره تو فکرشم

من رفتم اونجا

اونجوری که میگن هم بد نیست

خیلی هم امکاناتش خوبه

برج هاشم هوشمند 

نزدیک به تهران هم هست

فقط باید ماشین داشته باشی که فکر کنم با سرمایه ای که داری میتونی به همه اینا برسی البته بنظرم اول خونه رد بخر بعد اجاره بده و با درآمدت تو یک سال هم خونه بخر و هم اگر میخوای مستقل باشی وسایل زندگی

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

من رفتم اونجااونجوری که میگن هم بد نیستخیلی هم امکاناتش خوبهبرج هاشم هوشمند نزدیک به تهران هم هستفقط ...

جهیزیه همه چی گرفته بودم 

خونه برای سرمایه و روز مبادا میخام وگرنه فعلا خونه بابامم

....... I'm in love I'm not alone 💖💖

نا شکری نکن زندگی تو از خیلیا بهتره 

به این فکر کن که الان میتونستی یه خانم ۲۹ ساله‌ی بدون هنر باشی که هیچ ارکان دولتی کار نداشت 

یه ذهن خلاق و ثروتمند نداشت که نتونسته بود برای خودش مال جمع کنه و اونقدر شجاعت نداشت که بتونه طلاق بگیره و پدر و مادری نداشت که بتونه هنوزم توی خونشون زندگی کنه 

ولی هیچکدوم از اینا نیستی و این خیلی باعث افتخاره