2777
2789
عنوان

امروز دوست مامانم میاد خونمون که بهم تبریک قبولی دانشگاه رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 52 پست
چه کاریه دختر خوب بعد هفت سال که بشی پزشکی عمومی که همه میفهمن دروغ گفتیه اون موقع گندش در میاد

من یه کاری میکنم تا اون موقع من همین امسال با همه قطع ارتباط کردم دیگه خوشبختانه تا آخر عمرم کسی رو نمیبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه کاری میکنم تا اون موقع من همین امسال با همه قطع ارتباط کردم دیگه خوشبختانه تا آخر عمرم کسی رو ...

خیلی بچگانه صحبت می‌کنی

ما هم با خیلی از فامیل رابطه خانوادگی نداریم ولی دور را دور خبر داریم از هم و تو مراسمات همدیگه رو می بینیم 

میخوای جوری باشی که تو جمع‌ها احترامت نداشته باشن؟

۷ سال دیگه....😂😂😂

بع مامان بابات هم دروغ گفتی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خیلی بچگانه صحبت می‌کنیما هم با خیلی از فامیل رابطه خانوادگی نداریم ولی دور را دور خبر داریم از هم و ...

من کلا نه تو جمعی میرم نه میزارم کسی تو خلوت من بیاد این دروغ رو هم من نگفتم مامانم گفته الان دیگه اتفاقی هست که افتاده میگی چیکار کنم 

به جا غر زدن راه حل بده 

اگر گفت کارنامه بیار چی بگم 

مگه تو یه شهر نیستین؟یعنی چی تا همیشه میخوای خودت رو مضحکه کنی بگن عقده پزشکی داشت؟

آره من هم تا چند سال دیگه دوباره کنکور میدم یا همین رو دکترا میگیرم آزمایشگاه میزنم میگم پزشکی خوندم تونستم آزمایشگاه بزنم 

من کلا نه تو جمعی میرم نه میزارم کسی تو خلوت من بیاد این دروغ رو هم من نگفتم مامانم گفته الان دیگه ا ...

راه حل بالاتر بهت گفتن

بگو پزشکی تعهدی نمیتونم بشم می‌خوام آزاد باشم هر جا خودم خواستم کار کنم نه اینکه بقیه بهم بگن چند سال کجا باشم

واااای چقدر عقده داری😂😂😂

به من نگو عقده ای پارسال پرستاری قبول میشدم خالم گفت که پرستاری چیه زیر مردم رو میخوای تمیز کنی 

اینقدر از این حرفا زدن اجازه ندادن انتخاب رشته کنم مامان و بابام هم حرف اونا رو گوش دادن همش زدن تو سرم 

امسال هم بگم علوم آزمایشگاهی می‌خوام مسخره کنن بگن که ج ی ش مردم رو بررسی می‌کنه 

خیلی اذیتم میکنن