سلام بچه ها من نزدیک جشن عقدمه خانواده همسرم یه سرویس سنگین برام خریدن که حدودا ۷۰۰ میلیون پولشه،میخواستم بدونم خود همسرم به جز حلقه و ساعتم باید هدیه دیگه ای هم بده یا نه؟و اینکه در مقابل سرویس خانواده همسرم خانواده خودم یه چیز حدود ۲۵۰ میلیون بدن زشته؟کمه؟از طرفی بابام واسه جهاز هیچی نگرفت ازشون و مادر شوهرم یخچال و لباسشویی ک شوهرم قبلا خریده بود رو برداشت برای خودش فکر میکنم واسه این سنگین گرفتن سرویسو،و اینکه سرویس رو پارسال ۳۲۰ میلیون خریدن الان گرون شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آفرین همین درسته سخت نگیر بعد ازدواج اینقدر طلا مبخری
از یه طرف همه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره، خیلی نگران این موضوعم، من هیچوقت همچین تفکراتی نداشتم، ولی اینقدر اینجا مدام دیدم خانوما چه توقعاتی دارند که رو منم ناخودآگاه تاثیر گذاشته. به نظرت من دارم خودمو بی ارزش نشون میدم؟! که خودم و خانوادهم تاحالا حرفی از طلا نزدیم؟ از اون طرفم شوهرم خیلی درکش بالاست حتی حلقه هم از من طلا نخواست ولی برام طلا خرید. و تاحالا نه خودش نه خانوادهش حرفی از جهیزیه نزدن و گفتن وظیفه پسرمونه.
تازه خانمی ک اینو بهم گفت دخترش گفت همسرم از نامزدی تا ب الان یک شاخه گل هم برام نگرفته. مادرش هم گف ...
نه هرکس با یک چیز دلش خوشه خواهر کوچیکه من فقط طلا ارومش میکنه کلی طلا داره من ولی با گل ولباس دلخوشم،دلیل نداره که من بی ارزش باشم ولی اون چون طلا دوست داره باارزش
از یه طرف همه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره، خیلی نگران این موضوعم، من هیچوقت همچین تفکراتی نداشتم ...
ببین گلم .زنی که خرج نداده ارج نداره واااقعا درسته. ن اینکه حتماااا ب شوهرت فشار بیاری نه. ولی خب شرایطش میرسه لباس بگیری یا لوازم آرایش و چیزای کوچیک!؟همونارو بگیر خب؟از الان بهش بگو که برا عقدو..طلا خوشم میاد یا فلان چیز رو برا خونه ایندمون
ببین گلم .زنی که خرج نداده ارج نداره واااقعا درسته. ن اینکه حتماااا ب شوهرت فشار بیاری نه. ولی خب شر ...
ی مرد هم هست خسیس و دست تنگ نیس میتونه با چیزای کوچیک خوشحالت کنه ولی مثلا تو میگی برا چیت بود؟چرا خرج کردی و... اون مرد عادت میکنه که زنش چیزی لازم نداری و خسیسی بهتره