2777
2789
عنوان

کادوی جشن عقدتون از طرف همسرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 39 پست
لابد تو عروسي هم پنت هاوس تو زعفرانیه به اسمت زده🤭

مهم اونا نیس مهم اینه پدرمو در اورد  طلاهارو ک فروخت ماشینم ک هچ بعد دوسال داریم طلاق میگیرم بخاطر اینکه لاشی بود مهم انسانیته انسانیت

💔 کاش انقد زودم بقیه ارو قضاوت نکنیم

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین همین درسته سخت نگیر بعد ازدواج اینقدر طلا مبخری

از یه طرف همه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره، خیلی نگران این موضوعم، من هیچوقت همچین تفکراتی نداشتم، ولی اینقدر اینجا مدام دیدم خانوما چه توقعاتی دارند که رو منم ناخودآگاه تاثیر گذاشته. به نظرت من دارم خودمو بی ارزش نشون میدم؟! که خودم و خانواده‌م تاحالا حرفی از طلا نزدیم؟ از اون طرفم شوهرم خیلی درکش بالاست حتی حلقه هم از من طلا نخواست ولی برام طلا خرید. و تاحالا نه خودش نه خانواده‌ش حرفی از جهیزیه نزدن و گفتن وظیفه پسرمونه‌.

تازه خانمی ک اینو بهم گفت دخترش گفت همسرم از نامزدی تا ب الان یک شاخه گل هم برام نگرفته. مادرش هم گف ...

نه هرکس با یک چیز دلش خوشه خواهر کوچیکه من فقط طلا ارومش می‌کنه کلی طلا داره من ولی با گل ولباس دلخوشم،دلیل نداره که من بی ارزش باشم ولی اون چون طلا دوست داره باارزش

از یه طرف همه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره، خیلی نگران این موضوعم، من هیچوقت همچین تفکراتی نداشتم ...

عزیزم اگر شوهرت کاری هست وخسیس نیست مراعات کن الان واقعا گرونی هست ،خونه وماشین لوازم خونه واجب‌تر هست ،وقتی با شوهرت میری بیرون برات غذا خوراکی می خره لباس خوب برات میگیره ؟اکر آره یعنی خسیس نیست وبهت احترام می‌زاره 

از یه طرف همه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره، خیلی نگران این موضوعم، من هیچوقت همچین تفکراتی نداشتم ...

ببین گلم .زنی که خرج نداده ارج نداره واااقعا درسته. ن اینکه حتماااا ب شوهرت فشار بیاری نه. ولی خب شرایطش میرسه لباس بگیری یا لوازم آرایش و چیزای کوچیک!؟همونارو بگیر خب؟از الان بهش بگو که برا عقدو..طلا خوشم میاد یا فلان چیز رو برا خونه ایندمون

ببین گلم .زنی که خرج نداده ارج نداره واااقعا درسته. ن اینکه حتماااا ب شوهرت فشار بیاری نه. ولی خب شر ...

ی مرد هم هست خسیس و دست تنگ نیس می‌تونه با چیزای کوچیک خوش‌حالت کنه ولی مثلا تو میگی برا چیت بود؟چرا خرج کردی و... اون مرد عادت می‌کنه که زنش چیزی لازم نداری و خسیسی بهتره