2777
2789
پسرعموم خونه ما بزرگ شد من و اون مثل خواهر برادر بودیم زن گرفت زنش مستقیم گفت دور و بر شوهرم نبینمت ...

😂😂😂💔

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ۱۴ تا نوه ایم 

از بچگی تا الان با هم بزرگ شدیم حتی ما و دوتا عموهام تو یه ساختمون بودیم و بقیه عمه هامم تو کوچه های کناریمون بخاطر همین خیلی با هم اوکی هستیم

دختر عموم و پسرعمم و پسر عموم امسال ازدواج کردن زن پسر عمم و شوهر دخترعموم مشکلی با این مسئله ندارن 

ولیی زن پسر عموم یه سری سر این قضیه دعوا راه انداخت حالا چرا

چون دخترعموم به شوهر این خانوم زنگ زده بود که برای بابام فلان قرص بیار(همونطور ک گفتم تو یه ساختمونن) بعد پسرعمومم گفته بود اوکیه...حالا چشمتون روز بد نبینه نامزدش داد و بیداد راه انداخته بود ک این چراا باید شماره تو رو داشته باشه😐😐🤣🤣🤣

کار ب جایی رسید ک پسرعموم مجبور شد به دختر عموم زنگ بزنه و بهش گفت لطفا به زنم بگو تو خودت یکی دیگه رو دوست داری

سر همین قضیه الان دو تا خانواده با هم قهرن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

😐😐اگه تو فامیل شما پسراش هولن و در این حد دختر ندیدن به بقیه نچسبونشون!!!! یعنی در این حد اطرافیان ...

والا اطرافیان تو سمی ان🤣🤣

حوصله بحث با تو یکی ندارم هر ماه برای جلب توجه این تایپکت میکنی

بیا بهتتتت جلب توجه کنیم پسر ندیده🤣🤣

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

ماهم خریم🤣🤣🤣🤣چه اصراری داری هر ماه این تایپکت بزنی؟؟؟ شیرین عقلی؟

مشکل خاص مغزی داری؟؟؟ سرت به جایی خورده؟؟ 

حالت اصلا خوب نیست 

چون من اولین باره این تاپیکو میزنم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین یه کاری کرده هیچ کس باهاشون رفت و آمد نداره

خیلی بده این خداییی 

مشکل خاص مغزی داری؟؟؟ سرت به جایی خورده؟؟ حالت اصلا خوب نیست چون من اولین باره این تاپیکو میزنم

اره بابا

یا خنگی و فراموشی داری یا خودت زدی خریت😂😂

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

والا اطرافیان تو سمی ان🤣🤣حوصله بحث با تو یکی ندارم هر ماه برای جلب توجه این تایپکت میکنیبیا بهتتتت ...

اخی غصه نخور طفلکی 

حسودی نکن اشکال نداره 

واقعا ناراحت شدم برات خیلی بدبختی💔