2777
2789
عنوان

ایده من برای طلاق گرفتن دوستم

187 بازدید | 19 پست

داستانش طولانیه این دوست من خانواده بشدت سنتی و عقب افتاده ای داره این دختر بیچاره رو تو ۱۳ سالگی دادن به پسر خاله ۲۳ ساله ش بعد این دختره بدش میومد از پسره ولی یهویی شد و عقد کردن اینم نمی‌خواست بزور شوهرش دادن بعد عقد اصلا کنار یارو نبود تا ۱۵ سالگیش یعنی قهر کرد رفت خونه باباش که طلاق بگیره ولی خانواده پسره فشار آوردن عروسی گرفتن براش! خلاصه باز این بدبخت مجبور شد عروسی کنه با یارو اما بعدش چون از مرده خوشش نیومد اونم دو سه بار کتکش زد ولی نرفت پزشک قانونی آخرشم بعد یه دعوا بزرگ قهر می‌کنه می‌ره خونه باباش تا الان که۱۸ سالشه حالا این یارو تو این مدت هی به همه میگفته من نازنینو دوست دارم دارم صبر میکنم درسش تموم شه بریم سر خونه زندگیمون حالا نازنین دانشگاه یه شهر دیگه نزدیک خودمون قبول شده این یارو موقعی که میخواست بره ثبت نام کنه دانشگاه یهو پیداش شد گفت هر چی صبر کردم بسه من دیگه خسته شدم پاشو بیا سر خونه زندگیت دانشگاه آزاد همینجا برو بیچاره دوستم خانواده ش اصلا پشتش نیستن میگن برو زندگی کن باهاش بهتر از اینه که تو ۱۸ سالگی بیوه شی

حالا پیشنهاد من به دوستم اینه که باهاش دعوا کنه بره رو مخش که مرده مجبور شده کتکش بزنه بعد بره پزشک قانونی که مدرک داشته باشه برا طلاق نظر شما چیه دوستم چجوری می‌تونه از شرش خلاص شه؟ اصلا هیچ جوره دلش راضی نمیشه باهاش زندگی کنه فقط راه برا طلاق بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگیشون دخالت نکن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

طفلک چقد سختی کشیده

بر فرض که این کارم کرد و طلاق گرفت با همچین خانواده ای که داره بعدش میخواد چیکار کنه و کجا بره؟ برای بعدش برنامه ای داره

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم با این خانواده نفهمیدم که دوستت داره، جدا بشه تازه اول بدبختی هست

الان ۱۸ سالشه، حالا طرفش هم هر چقدر گاو برای رابطه صبر کرده.

چند سال بره باهاش زندگی کنه تا مستقل بشه و درسش تموم شه، اگر به دلش نشست بره جدا بشه

توی طلاق دو نفر دخالت نکنید .

کسی که بلده درس بخونه دانشگاه قبول بشه بدون شک بلده گلیمش رو از اب بکشه بیرون .

توی سقط کردن 

توی خیانت کردن 

توی دزدی 

توی پیچوندن .

هیچکس دخالت نکنید 

سالها میگذره و نوبت حساب پس دادن خودتون میرسه 

اونوقت میگید من نمیدونم چه گناهی کردم این بلا سرم اومد .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

توی طلاق دو نفر دخالت نکنید .کسی که بلده درس بخونه دانشگاه قبول بشه بدون شک بلده گلیمش رو از اب بکشه ...

من دخالت نکردم بیچاره پیش من دردودل می‌کنه گفتم شاید بتونم کمکش کنم راهی برا طلاق باشه بهش بگم چون گفت اگه طلاق نگیره خودکشی میکنخ

هیچی زندگبشو کنه.کسی نمیتونه ایشونو مجبور کنه به زندگی با شوهرش.نهایت حکم میدن ناشزس.و نفقه نمیرسه بهش.و به شوهرشم حکم ازدواج مجدد میدن.بعد طرف زن‌که گرفت میره میشینه خونه طرف میگه برگشتن سر زندگیم.زنش خودش محبورش میکنه طلاقش بده

باکره باشه که از اینم راححتره.میگه تا مهریمو تا قرون اخر نده تمکین نمیکنم.حق حبسشو استفاده میکنه.مهرم که نمیشه داد با این قیمتا

می‌ره خوابگاه اگه بتونه رشته شم کار داره

این خانواده قرار نیست حمایتش کنه یا گمون نکنم پولی بدن تازه ممکنه بعد طلاق دوباره تحت فشارش بذارن که ازدواج مجدد کنه شرایطش در کل ممکنه از الانم بدتر بشه اگه همه ی اینارو بهش فکر کرده اقدام کنه و باید خیلی محکم و قوی باشه، برای طلاقم اول بره با یه وکیل صحبت کنه اگه یکاری کنه طرف کتکش بزنه ولی کنترلشو از دست بده و یه آسیب جدی بهش بزنه دیگه راه برگشتی نیست فک نمیکنم راه حل عاقلانه ای باشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40