2777
2789

تفاوت دیدگاه،،  تفاوت سلیقه غذایی 

واقعا بعد سه چهار روز‌ غیر بابل تحمل میشه 

مشکل احمق بودن خودمه   

اونا گناهی ندارن 

نباید میومدم.... 

دو ساعت هست توی شهر الکی میچرخیم تا جایی پیدا کنن بشینیم 

گفتن امروز به عهده ما ، نمیشه دخالت کرد

سرم داره منفجر میشه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

خیلیا بااین موضوع مشکل دارن 

ولی نمیدونم چرا این مورد برا من آنلاک شده😂 ینی اصلا نمیتونم سفر و گردش تنهایی یا مثلا زنوشوهری رو تحمل کنم از حس تنهایی و سکوت متنفرم. چه خانواده خودم چه خانواده همسرم کلا خوش سفرم😃

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خیلیا بااین موضوع مشکل دارن ولی نمیدونم چرا این مورد برا من آنلاک شده😂 ینی اصلا نمیتونم سفر و گردش ...

منم خوش سفرم 

ولی طرز رانندگی و  غذا خوردنشون دیوونم میکنه😩

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خانواده سال ۹۸ رفتم مسافرت اونجا با مامانم دعوامون شد مامانم لج کرد فکر کن از مازندران تا اصفهان تو ماشین با من دعوا کردو فحش داد دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم ک با اینا برم بیرون حتی پارکم نرفتم باهاش و ارین ب بعد حتی تا پارک سر کوچه ام نمیرم به الله و محمد و علی قسم حتی تا سر کوچه ام نمیرم باهاشون دیگ

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

من با خانواده سال ۹۸ رفتم مسافرت اونجا با مامانم دعوامون شد مامانم لج کرد فکر کن از مازندران تا اصفه ...

عزیزم چقدر شما محکمی 

من الان یادم میاد پارسال هم هیمن اوضاع بود 

نمیدونم چرا اینقدر مغز من کوچیکه  ک سریع فراموش میکنه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
منم خوش سفرم ولی طرز رانندگی و غذا خوردنشون دیوونم میکنه😩

باز من فکر کردم حتما از رفتار و منش‌شون یا حرف و حدیث‌شون ناراحتی ، آخه رانندگی یا غذا خوردن شد دلیل برا ناراحتی؟ بیخیال عزیزم فکرشو نکن لذت ببر. خوش بگذره😃

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اخه چرا غذا خوردنشون باید اذیتت کنه😐حساسی؟

حاضر نیستن فست فودی امتحان کنن 

الان جند روزه یا  داریم کنسرو میخوریم یا سیب زمینی اب پز‌ یا برنج و مرغ😐😐😐

چن روز اینده هم همینع 

خدا بخیر کنه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
باز من فکر کردم حتما از رفتار و منش‌شون یا حرف و حدیث‌شون ناراحتی ، آخه رانندگی یا غذا خوردن شد دلیل ...

ازههه 

با سرعت ۸۰ توی جاده ان 

من فشار خونم میزه بالا😭😭😭😭😭😭 انگاری داریم با حلزون حرکت میکنیم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم چقدر شما محکمی من الان یادم میاد پارسال هم هیمن اوضاع بود نمیدونم چرا اینقدر مغز من کوچیکه ک ...

اصن مسافرت رفتن باهاشون عذاب الهیه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐