2777
2789
عنوان

موهام خیلی بلنده

752 بازدید | 79 پست

کوتاه کنم تا شونه بنظرتون؟

اخه مجردم هستم ۳۰ سالمه

میگم یهو اگه شوهر کنم موهامم کوتاه باشه واسه عروسی چ کنم

از طرفی از یکنواختی هم خسته شدم

دوست دارم کوتاه کنم بعد رنگ کنم

ولی اگه خیلی کوتاه کنم تا باز بلند شه میشه ۳۵ ۳۶ سالم🥲🥲

چقدن؟

من کوتاه کردم

شوهرم تا ۳ روز غر زد

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی به دلت هست همونو انجام بده نگران عروسی و فلان هم نباش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ب نظرم کوتاه نکن دم موهات یکم یه 2 3 سانت کوتاه کن جون بگیره عروس کچل برا داداشم نمیخام 😂😂😂😂😂😂

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

کوتاه کن حالشو ببر 

واسه عروسیت اگه کوتاه بودن اکستنشن میکنی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من از ۱۶ سالگی بم‌گفتن کوتاه نکن یهو خاستگار میاد الان ۲۶ ام هیچی ب هیچی😂

امضات😂

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

اگر موخوره نداری کوتاه نکن،مال من تا یکم بالای ب.اسن بودن،ده سانت کوتاه کردم،چون پر موخوره بودن،شاید باورت نشه،شوهرم اصلا متوجه هم نشد🤣🤧

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...