2777
2789
عنوان

کنترل و بهبود اوتیسم در کودکان با تشخیص زود هنگام

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
وقت نداری روندشو بگی لطفا؟

چرا عزیزم -ببین اول تو سایت سامانه ملی فرزندخواندگی ثبت نام میکنی و بعد از تکمیل مدارک منتظر تماس کارشناس میشی-بستگی به شهرتونم داره برای ما که مشهد بودیم 3سال و نیم طول کشید -بعد که مراجعه حضوری شروع میشه از زمان بردن مدارک و استعلامات و گذروندن دوره های روانشناسی و بازدید های منزل و یره تا روزیکه نوبتتون بشه و بچه رو بخوان تحویل بگیرید 10تا15 ماه زمان میبره بسته به شانستون-بعد اونم بچه رو 2سال موقت بهتون میدن و هرماه میان بازدید بعد 2 سال تازه مراحل سرپرستی دائم و حکم صدور شناسنامه توسط قاضی رو انجام میدین که اونم حدود 3تا6 ماه زمان میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه راه کوتاه ترم داره که اونم بهت میگم -از طریق پیج بهرویش میتونی کودک مهمان بگیری اونو نهایتا موسسه بهرویش1 ماهه بهتون میدن اما ریسکش اینجاست که اکثر اون کودکا شرایط فرزندخوانده شدن ندارن یا نیازمند درمانن -یعنی یا بچه یه مشکل درمانی مثل تاخیر حرکتی چیزی داره یا بچه پدر مادر زیستی داره و یا کمپن یا شرایط نگهداری ندارن یا زندانن و ازین ماجراها -اون بعضیاشون والدینشون توسط قاضی صلب حضانت میشن و دائمی میشن براتون بعضیاشونم نه پدر یا مادر از زندان ازاد میشه یا ترک اعتیاد میکنه و قاضی بچه رو ازتون پس میگیره و به والدین اصلیش میده-این دیگه شانسیه و ریسک داره و اصلا مشخص نیست بچه ای که بهتون میدن دائمی میشه یا نه-اسم طرحش مهمان موقته-ولی سر یک ماه بچه رو بهتون میدن و نوزادم میدم اکثرا

بچه ی خود من از بهرویش بود-هم نیازمند درمان بود چون نوزاد نارس بود و هم مهمان موقت-الانم که دوسالش شده و دوساله پیش ماست مشخص شده اوتیسم هست و اینکه هنوزم صلب حضانتش توسط دادگاه انجام نشده که دائمیش کنن ولی داره انجام میشه-ما اول مراحل بهزیستی رو رفتیم و همه ی کارارو کردیم و همه ینوبتهارم گذروندیم به مرحله تحویل بچه که رسید گفتن نوزاد نداریم فعلا فقط یه بچه 7 ساله هست و بقیه شرایط فرزندخواندگی ندارن بعد ما از بهرویش اقدام کردیم و نوزاد نارس مهمان موقت گرفتیم بقیه ماجرارم که هم اینجا هم تاپیکای قبلیم گفتم-بهرویش قبلا مشهد بود و الان تهرانه فقط-پیج اینستا گرام دارن و مستقر در شیر خوارگاه آمنه هستن -برای مشورت میتونی بری شیرخوارگاه آمنه

حالا یه راه کوتاه ترم داره که اونم بهت میگم -از طریق پیج بهرویش میتونی کودک مهمان بگیری اونو نهایتا ...

وای من خیلی احساساتی هستم اینقدرپای اینجوربچه گریه میکنم قرارباشه ببرن پس هم میمیرم خب ،عجب دل بزرگی داری شما