2777
2789

اگه تاپیک  قبلیمو دیده باشین میدونید که دختر من ماه دیگه2سالش تموم میشه و هم توسط متخصص مغز و اعصاب و هم روانپزشک و هم مشاور روان شناس تو ریسک اوتیسم سطح 2 و همزمان بیش فعالی و تاخیر رشد ذهنی قرار داده شده و گفتن سن عقلیش معادل14 ماه هست (هنوز هم راه نمیره) ما چند هفته ایه پروسه های درمانیشو شروع کردیم و اینجا می خوام از تجربیاتم و پیشرفتها یا عدم پیشرفتهاش و تاثیر درمان دارویی و کاردرمانی و گفتاردرمانی رو باهاتون به اشتراک بزارم اگه شماهم درگیر مسئله اوتیسم هستید شاید به دردتون بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم اوتیسم خفیف یا همون آسپرگر هست

۱۶ ماهش بود که راه افتاد

خیلی دیر زبون باز کرد و تا خود ۷ سالگی بیشتر صداها رو بد ادا میکرد مثلا بجای خ میگفت اُ مثلاً به خدا میگفت اُدا  بجای ف میگفت پ

ولی از وقتی رفت کلاس اول بعد از ۲ ماه بطور شگفت انگیزی خوب شد 

ولی هنوز که ۱۲ سالش شده از هم سن و سالاش از نظر درک مسائل یخورده عقبتر هست و از نظر تعادل حرکتی یکم مشکل داره

هنوز هیچ کسعلت اوتیسم رو نتونسته تشخیص بده

به امیدخداخوب میشه برای این پرسیدم شوهرخواهرم متادون میخوره وخواهرم بارداره من دارم دیونه میشم به جای اونابرای این اومدم نی نی سایت یکم آروم بشم

به امیدخداخوب میشه برای این پرسیدم شوهرخواهرم متادون میخوره وخواهرم بارداره من دارم دیونه میشم به جا ...

بااین که علت اوتیسم مشخص نیست اما چون دختر من فرزندخوانده است و بهزیستی گفته مادرزیستیش اعتیاد تزریقی داشته دکترا گفتن در اوتیسمش بی تاثیر نیست

دخترمن از 7ماهگی کاردرمانیهاشو شروع کردیم چون تو 7ماهگی حتی گردن نمیگرفت-الان خداروشکر از همه چی میگیره بلند میشه-زود شروع کردن کاردرمانی خیلی مهمه-گفتار درمانی هم بااینکه50کلمه صحبت میکنه اما براش شروع کردم - رفتار درمانی و مشاوره ی تربیتی ام میره- مهارت های خودیاری براش شروع کردیم و تلویزیون و گوشی از اولم نمیدادم اما الان کلا خاموشه براش-برای تقویت مهارت چشمیش و دنبال کردنش  تمرین اتاق تاریک و شمع رو انجام میدیم که خیلی خوب نتیجه میده و ارتباط چشمی رو قوی میکنه-و گفتار درمانی که مهمترین بخش درمان اوتیسمه حتی برای بچه ای که بتونه صحبت بکنه ام گفتار درمانی لازمه

بااین که علت اوتیسم مشخص نیست اما چون دختر من فرزندخوانده است و بهزیستی گفته مادرزیستیش اعتیاد تزریق ...

الهی دردوبلات بخوره توسراون مادر چقدرماهی توخانم به امیدخدانتیجه خیر میگیری وعاقبت بخیریشو ببینی وقدردان زحماتت باشه ،خداخیرت بده مهذبانو😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺