2777
2789

گوشیم خطاب ب تاپیک قبلی سی پیوش سوخت

۳۵۰۰ازم پول گرفت 

گوشیو با ی مشکل دادم با صدتا مشکل پس گرفتم

وقتی بهش دادم موبایلم رو فقط شارژ نمی‌کرد

وقتی تحویل گرفتم گوشیم ن حسگر اثرانگشتش کار میکرد

نه دوربینش

ن سیمکارت رو میخوند

الان امروز باید برم ببینم درست کرده یا نه پنج روزه گوشیم دستشه

الان میگه ی هزینه جدا داره

تو داری خرابکاری خودتو درست میکنی چ هزینه جدایی

الان بنظر شما پولو بدم یا نه

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

خواهر شوهر منم گوشیشو داد درست کنن چند جا دیگش خراب شد ولی دیگه نرفت درست کنه 

فکر میکنم این گوشی جدیدا اینطوریه 

الان گوشی خودم دکمه پاورش خرابه میترسم بدن درست کنن فاتحش رو بخونن

بنظرم یکم باهاش چونه بزن بگو که گوشیت رو داغون کرده کمتر بهش بده

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
خواهر شوهر منم گوشیشو داد درست کنن چند جا دیگش خراب شد ولی دیگه نرفت درست کنه فکر میکنم این گوشی جدی ...

خدا کنه درستش کنه بقران ۳۵میلیون ماه پیش خریدمش

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه درستش کنه بقران ۳۵میلیون ماه پیش خریدمش

چقدر زود خراب شده😳مدلش چیه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

باید جای معتبر میگشتی برا درست کردن گوشی بعضیا از گوشی وسایل میدزدن وسایل خرابو میزارن ولی تو نمیدونی فک میکنی خراب شده بااینکه  خودشون کارشون اینه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

ال سی دی گوشیم شکست رفتم بگیرم دیدم دکمه کار نمیکنه گفتم پیش خودتون چک کردم سالم بوده یا همین الان درستش میکنی یا زنگ میزنم اتحادیه ازتو کشوی میزش قطعه  رو برداشت عوض کرد اکثرا دزد تشریف دارن