2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برا رابطه نیا دیگه پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیکاری همش ب اینا فک میکنی .کا/ندوم بنداز ی نی نی سایت رو راحت کن . هم خودتو . ی لحظه حال کردی ی ...

😂😂😂😂😂😂

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

چرا جلوگیری نداشتی وقتی تو عقدی و انقدر نگران واکنش خانوادت هستی؟خودت برو بخر و اگه باردار بودی شوهرت رو مجبور کن زودتر جشن عروسی بگیره یا برین سر زندگیتون.اصلا به سقط هم فکر نکن چون گناه کبیره است و ممکنه دیگه بچه دار نشی.

[TE=398559163]من فقط ترسیده بودم همین دلیل نمیشد اینجوری باهام رفتار کنه[/QUOTE]

مردا همینن. کارشون ک. پیش بره... دیگه مهم نیست بقیش. 

خودت برو .منتش نکش

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

میگه ک هیچی نیستیچیزی نشده معتقده من استرس بدمخب من میترسمحامله باشم خانوادم ابرو برام نمیزارن اینم ...

یه فکری به حال خانواده دقیانوسیت بکن

اصلا گیریم حامله باشی جرم کردی مگه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اینقدر واقعا رابطه و ابن چیزا برای خانوما هم مهمه؟ واقعا درک نمیکنم یکم غرور داشته باشید

نه پس تو خونه پدر نون و آبمون کم بود بخاطر اون شوهر کردیم🙄 این چه حرفیه که میزنی

صد در صد بخاطر رابطه و عشق و محبت ازدواج کردیم

اگه قراره اینا نباشه اوسکلیم تحملشون کنیم؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
من فقط ترسیده بودم همیندلیل نمیشد اینجوری باهام رفتار کنه

عزیز مشگل ازخودته ک توی عقد بهش اجازه رابطه دادی، پس فرداهم میگه دلمو زدی نمیخوامت.

برو خودت بخر دیگه هم باهاش رابطه نزار بگو میترسم حامله شم

وای یاد خودم افتادم چقد میترسیدم تو دوران عقد که یهو یه چیزی بشه. نمیذاشتم دس بزنه میدید میترسم دیگه زیاد اصرار نمیکرد 

اسی یه چن روز باهاش سرسنگین باش و اینکه وقتی میبینی خونوادت حساسن مواظب باش حواستو جم کن به شوهرتم بگو صبر کنه خب تحمل داشته باشه